Game of Thrones: Ο απόηχος της επικής μάχης του Γουίντερφελ - Δείτε εικόνες από το επόμενο επεισόδιο!

Game of Thrones: Ο απόηχος της επικής μάχης του Γουίντερφελ - Δείτε εικόνες από το επόμενο επεισόδιο!

Το HBO δημοσίευσε οκτώ φωτογραφίες που δείχνουν την «επόμενη ημέρα» της αιματηρής μάχης, κατά την οποία αποχαιρετίσαμε αρκετούς σημαντικούς χαρακτήρες

hbo-2
Οι φαν του Game of Thrones δεν βλέπουν την ώρα να προβληθεί το επόμενο επεισόδιο της όγδοης σεζόν της αγαπημένης τους σειράς, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Η «επόμενη μέρα» της επικής Μάχης του Γουίντερφελ, που συνεπήρε τους τηλεθεατές στο τρίτο επεισόδιο του GoT, παραμένει μυστήριο, με τους συντελεστές της σειράς να κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Το ΗΒΟ όμως, ξέρει καλά πώς να «φουντώνει» την αγωνία των τηλεθεατών. Γι' αυτό και το κανάλι δημοσίευσε οκτώ φωτογραφίες που δείχνουν τον «απόηχο» της αιματηρής μάχης, κατά την οποία αποχαιρετίσαμε αρκετούς σημαντικούς χαρακτήρες. Πρόκειται για στιγμιότυπα από το τέταρτο επεισόδιο, που μας βάζει στην τελική ευθεία για το φινάλε της του «Παιχνιδιού των Θρόνων», το οποίο αναμένεται.... εκρηκτικό.

Σε αυτες τις οκτώ φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το δίκτυο, βλέπουμε τον ταλαιπωρημένο από τη μάχη Τζον Σνόου με μια μεγάλη πληγή στο πρόσωπό του. Στην επόμενη εικόνα, βλέπουμε τους επιζώντες της μεγάλης μάχης, μεταξύ των οποίων η ηρωίδα Άρια, η Ντενέρις, η Σάνσα, ο Σάμγουελ Τάρλι και ο Γκρέιγουορμ, να προχωρούν προς τους σωρούς των νεκρών της μάχης, για να τους βάλουν φωτιά.

Η τρίτη εικόνα μας μεταφέρει πίσω στο Kings Landing, όπου η Βασίλισσα Σέρσεϊ Λάνιστερ κοιτάζει έξω από το παράθυρο, με τον Γιούρον Γκρέιτζοϊ να στέκεται πίσω της. Στην τέταρτη φωτογραφία βλέπουμε τα πλοία του στόλου της Ντενέρις Ταργκάριεν, με το σύμβολο των δράκων στα μαύρα τους πανιά. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες αιχμαλωτίζουν ξανά στιγμιότυπα από το Γουίντερφελ, που έχει μεταμορφωθεί σε τεράστιο νεκροταφείο μετά τη μεγάλη σφαγή της μάχης της Κυριακής.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες

hbo-1
hbo-2
hbo-3
hbo-4
Κλείσιμο


hbo-5
hbo-6
hbo-7
hbo-8
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης