Χρηστίδου – Μαραντίνης: Κοινή έξοδος μετά το χωρισμό;

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Κοινή έξοδος μετά το χωρισμό;

Διαδικτυακός τους φίλος αποκάλυψε στο Instagram ότι τους είδε μαζί μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους

christidou-thodoris
Πριν από λίγες μέρες η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν μέσα από τα social media ότι τραβούν δρόμους χωριστούς.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ», έγραφε η ανακοίνωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο το πρώην ζευγάρι δέχτηκε πολλά σχόλια. Ανάμεσα λοιπόν στα πολλά σχόλια που δέχτηκε υπάρχει και ένα που αποκαλύπτει την κοινή τους έξοδο μετά τον χωρισμό. Συγκεκριμένα, χρήστης του Instagram έγραψε πως τους συνάντησε σε παιδότοπο στη Θεσσαλονίκη: «Τους είδα χθες σε παιδότοπο αγαπημένους, εδώ στη Θεσσαλονίκη».

christidou-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης