Προβλήθηκε στις ΗΠΑ η τελευταία τηλεοπτική σκηνή του Λουκ Πέρι

Προβλήθηκε στις ΗΠΑ η τελευταία τηλεοπτική σκηνή του Λουκ Πέρι

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης

luke-perry-ena
Ο Λουκ Πέρι, που το κοινό τον λάτρεψε ως Ντίλαν στο σήριαλ Μπέβερλι Χιλς, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η τελευταία σκηνή του στην τηλεόραση, προβλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Αμερική.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, έκανε την τελευταία του εμφάνιση στη μικρή οθόνη, σε σκηνές που προβάλλονταν για πρώτη φορά μέσα από τη σειρά Riverdale.

Το 19ο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της εφηβικής σειράς έμελλε να είναι και το τελευταίο στο οποίο υποδύεται τον πατέρα του πρωταγωνιστή.

Ο Λουκ Πέρι, Φρεντ Αντριους στη σειρά, συνοδεύει τον γιο του στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο αντίπαλός του σε αγώνα μποξ, Ράντι. Ο τελευταίος υποκύπτει τελικά στα τραύματά του, με τον Άρτσι να θεωρεί τον εαυτό του υπαίτιο για τη δυστυχή κατάληξη. Πατέρας και γιος επιστρέφουν στο σπίτι με τον Λουκ Περι να λέει:

«Γιε μου, από όσα μου είπες είναι ξεκάθαρο πως ο Ράντι πέθανε από τα ναρκωτικά. Η αυτοψία θα το αποδείξει. Είσαι αθώος». Αυτή είναι και η τελευταία σκηνή που βλέπουμε με τον Λουκ Πέρι στη σειρά και στην τηλεόραση γενικότερα.


Δείτε τη σκηνή από το επεισόδιο:


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης