Χρήστος Θηβαίος: «Ή αλλάζεις ή καταντάς» του είπε η γυναίκα του για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Χρήστος Θηβαίος: «Ή αλλάζεις ή καταντάς» του είπε η γυναίκα του για τον εθισμό του στο αλκοόλ

Ο γνωστός τραγουδοποιός βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για το πρόβλημα του αλκοολισμού και την στήριξη της οικογένειάς του

Χρήστος Θηβαίος σε ραδιοφωνική παραγωγό: «Να πάτε στα βιοκαύσιμα, μας χρειάζονται άνθρωποι που να δουλεύουν»
Για τη μάχη του με το αλκοόλ, τη στήριξη που λαμβάνει από την οικογένειά του και την αγάπη του για το τραγούδι μίλησε εχθές στο βράδυ ο Χρήστος Θηβαίος, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Ο γνωστός τραγουδοποιός αποκάλυψε πώς ξεκίνησε το πρόβλημά του με τον αλκοολισμό, που θα τον «συνοδεύει» για πάντα.

«Είχα μεγάλο θέμα. Δεν σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός, είσαι για πάντα», δήλωσε στην παρουσιάστρια του Alpha, ενώ αποκάλυψε πώς μπήκε το αλκοόλ στη ζωή του.

«Ξεκινάει σιγά-σιγά. Ξεκίνησα με κάτι πολύ αθώο, όπως είναι η μπίρα, αλλά οι μπίρες ήταν αρκετές. Μετά, φυσικά, πάμε σε πιο βαρύ αλκοόλ. Καταλαβαίνεις, από ένα σημείο και μετά, ότι η μέρα δεν ξημερώνει και δεν διαρκεί».



Χρήστος Θηβαίος: Η «μάχη» με το αλκοόλ, οι 3 γάμοι και η ανάγκη του να γίνει καλλιτέχνης


Στο να θέσει υπό έλεγχο τον εθισμό του τον βοήθησε πολύ, όπως ομολογεί, το στήριγμα της ζωής του, η σύζυγός του, Μαρία Παυλοπούλου.

Όπως είπε ο μουσικός, από νωρίς του τόνισε: «Ή αλλάζεις ή καταντάς». Πρόκειται για μια φράση που τον έκανε να συνέλθει την εποχή που είχε αρχίσει να αλλάζει συμπεριφορά και να γίνεται επιθετικός. «Η γυναίκα μου είναι ο άνθρωπος που πρωτίστως με έκανε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Το έκανε με αγάπη και ένταση που δείχνεις όταν πραγματικά αγαπάς τον σύντροφό σου».

«Ο γιος μου δεν με έκρινε ποτέ γι’ αυτό, αλλά πάντα είναι δίπλα μου και με στηρίζει. Το βλέμμα του αρκεί για να μου πει: "Φτάνει! Μέχρι εδώ, μπαμπά!". Μου αρέσει που όταν δεν συνειδητοποιώ τα όριά μου, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου μού βάζουν όρια. Εφόσον έχει δει τις πράξεις μου, δεν χρειάζεται να τον συμβουλεύσω. Ξέρουν ήδη και υπάρχει μια σιωπηλή συμφωνία», σημείωσε ο Χρήστος Θηβαίος, λέγοντας πως το θέμα το έχει κουβεντιάσει με τον γιο του.

Κλείσιμο
Στη συνέντευξή του ακόμη ο Χρήστος Θηβαίος αποκάλυψε ότι, ενώ θα μπορούσε να γίνει φιλόλογος με Ακαδημαϊκή καριέρα τελικά τον κέρδισε η μουσική. Επίσης, μίλησε για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει, κατά καιρούς, οι δηλώσεις του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης