Κατερίνα Στανίση: Ο άντρας που έκανε «Θεό» και την έκανε να πέσει στα πατώματα

Κατερίνα Στανίση: Ο άντρας που έκανε «Θεό» και την έκανε να πέσει στα πατώματα

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη, η λαϊκή ερμηνεύτρια μίλησε για όλα.

kjlok_arthro
Πάσχα χωρίς τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες δεν γίνεται, και ο Νίκος Κοκλώνης που ξέρει να δημιουργεί τα πιο κεφάτα πάρτι το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Έτσι η μεγάλη Πασχαλινή γιορτή που έχει ετοιμάσει για το βράδυ της Κυριακής, ανήμερα το Πάσχα, έχει τα πάντα για να εξελιχθεί στο πιο αυθεντικά κεφάτο παραδοσιακό πασχαλινό γλέντι.

Ο Νίκος υποδέχεται στο It’s Show Time τον Αντύπα, που με τη μελωδική του φωνή τραγουδά τις μεγάλες διαχρονικές του επιτυχίες, ξεσηκώνοντας το κοινό που ανεβαίνει στην πίστα! Στο πλατό εισβάλλει και ο γιος του Αντύπα, Πρόδρομος, ο οποίος μαζί με τον πατέρα του θα ερμηνεύσει ένα ξεχωριστό κομμάτι, συγκινώντας και ξαφνιάζοντας με το ξεχωριστό του ταλέντο.

kjlok1


Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη στην πιο λαμπερή Πασχαλινή γιορτή είναι και η Κατερίνα Στανίση, που απογειώνει το κέφι με τις επιτυχίες της και αφιερώνει στο It’s Show Time το καινούργιο της τραγούδι.
Κλείσιμο
Η Κατερίνα μιλά στον Νίκο για τους μεγάλους έρωτες της ζωής της, τα πάθη, τις ζήλειες, τις απιστίες, και αποκαλύπτει πως όχι μόνο έχει κάνει « Θεό» έναν άντρα, αλλά έχει πέσει στα… πατώματα εξαιτίας του έρωτα.
Ποια είναι η δική της μεγαλύτερη αμαρτία; Θα την μοιραστεί και αυτή με τον Νίκο Κοκλώνη, ξαφνιάζοντάς τον με την ειλικρίνειά της.

kjlok2


Στην κεφάτη παρέα του It’s Show Time το μελωδικό παρών δίνει και ο Μάκης Δημάκης, ερμηνεύοντας τη μεγάλη του επιτυχία, «Κανείς δεν είναι Κανενός» και παίζοντας μαζί με τον Νίκο… αυγοδρομίες. Τη μουσική σκυτάλη θα πάρει αμέσως μετά η Λίτσα Γιαγκούση, για να ταξιδέψει μουσικά την παρέα του It’s Show Time μέσα από αγαπημένα της τραγούδια, πριν μιλήσει στον Νίκο για τις σχέσεις που σημάδεψαν τη ζωή της .

«It’s Show Time” με τις καλύτερες ευχές για χρόνια πολλά και καλές γιορτές, Κυριακή του Πάσχα στις 21.00 στο OPEN!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης