Πάολα: Ποια η σχέση της με τη Νάντια Κομανέτσι

Πάολα: Ποια η σχέση της με τη Νάντια Κομανέτσι

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε, σε εκπομπή, ότι η Νάντια Κομανέτσι ήταν το είδωλό της όταν ήταν μικρή - Η απάντηση - έκπληξη από την ταλαντούχα αθλήτρια

paola12
Την Πάολα είχε καλεσμένη, στη χθεσινή του εκπομπή Βινύλιο, ο Αντώνης Κανάκης.

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια, αφού «χάρισε» κάποιες δυνατές ερμηνείες στους τηλεθεατές, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, αν δεν έκανε αυτό κάνει σήμερα, τι άλλο δρόμο θα είχε ακολουθήσει και η ίδια απάντησε:

«Ήθελα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό. Αγαπούσα από μικρή την ενόργανη γυμναστική και αν μπορώ να πω πως είχα κάποιο είδωλο σαν παιδάκι, αυτή ήταν η Νάντια Κομανέτσι», είπε η Πάολα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Αντώνης Κανάκης της είπε να κοιτάξει την οθόνη και να δει το βίντεο.

Προς μεγάλη έκπληξη της Πάολα, η Ρουμάνα αθλήτρια εμφανίστηκε τότε στην οθόνη, μέσω ενός μηνύματος που είχε βιντεοσκοπήσει ειδικά για την τραγουδίστρια.

«Γεια σου Πάολα! Είμαι η Νάντια Κομανέτσι και βρίσκομαι σε ένα γυμναστήριο όπου πριν πολλά χρόνια όλα μου τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Είμαι χαρούμενη που μαθαίνω πως ήμουν για σένα μια μεγάλη έμπνευση ώστε να ασχοληθείς με την άθληση», είπε η πέντε φορές χρυσή Ολυμπιονίκης.

Κλείσιμο
«Αλλά είσαι μια διάσημη τραγουδίστρια, έχεις τεράστια επιτυχία στην καριέρα σου κι ελπίζω πως κι εσύ θα γίνεις έμπνευση για όλη τη νέα που ονειρεύεται να σου μοιάσει. Σου εύχομαι καλή τύχη!», συμπλήρωσε.

Η Πάολα παρακολουθούσε σαστισμένη το βίντεο, αδυνατώντας να πιστέψει ότι αντίκριζε πράγματι τη Νάντια Κομανέτσι.

Δείτε το βίντεο:

VINYΛΙΟ, Η Νάντια Κομανέτσι για την Πάολα, 23/04/2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης