Game of Thrones: H πρωταγωνίστρια της «άβολης» σκηνής σεξ του τελευταίου επεισοδίου αποκαλύπτει τι την... φρίκαρε!

Game of Thrones: H πρωταγωνίστρια της «άβολης» σκηνής σεξ του τελευταίου επεισοδίου αποκαλύπτει τι την... φρίκαρε!

Προσοχή! Το άρθρο περιέχει spoiler από το τελευταίο επεισόδιο

sex
«Αμήχανη», «άβολη» και «τελείως λάθος» χαρακτήρισαν πολλοί φαν του Game of Thrones την απρόσμενη ερωτική σκηνή που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε δύο σημαντικούς χαρακτήρες της σειράς, στο τελευταίο επεισόδιο.

Ο λόγος για την Άρια Σταρκ (Maisie Williams), η οποία στο δεύτερο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου του GoT είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή, επιλέγοντας ως παρτενέρ τον παλιό της φίλο, Γκέντρι.

Η σκηνή σεξ «ξένισε» και δυσαρέστησε πολλούς από τους φαν της πετυχημένης σειράς του HBO, δεδομένου ότι είχαν γνωρίσει τον χαρακτήρα της Άρια όταν ακόμα εκείνη ήταν παιδάκι, και είχαν φτάσει με τα χρόνια να τη βλέπουν ως... την μικρή τους αδελφή.





Η ίδια η Maisie Williams δήλωσε εχθές, μετά την προβολή του επίμαχου επεισοδίου και τον σάλο που προκλήθηκε, ότι και η ίδια παραξενεύτηκε αρχικά με αυτήν την εξέλιξη. «Όταν διάβασα το σενάριο για πρώτη φορά νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα», είπε η «Άρια», εξηγώντας ότι δεν θα ήταν η πρώτη φορά που οι σεναριογράφοι στέλνουν ψεύτικο σενάριο για να πανικοβάλουν τους ηθοποιούς.

Κλείσιμο
Αν και η Maisie Williams κατανόησε στη συνέχεια τους λόγους για την ύπαρξη της συγκεκριμένης στιγμής, παραδέχεται σήμερα ότι αισθάνθηκε ιδιαίτερα άβολα στα γυρίσματα. Όπως εξηγεί, το γεγονός ότι όλοι οι συντελεστές προσπαθούσαν να την κάνουν να νιώσει άνετα αποστρέφοντας το βλέμμα τους, το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο, με την ίδια να ντρέπεται ακόμα πιο πολύ.

Ayra-Sex-Scene


Αυτό πάντως που την φρίκαρε περισσότερο, ήταν το γεγονός ότι οι γονείς της θα την έβλεπαν να κάνει σεξ στον τηλεοπτικό τους δέκτη.

«Αν νιώσατε εσείς άβολα, σας ενημερώνω ότι η μητέρα μου, ο πατριός μου, οι δύο αδελφές μου και οι 4 αδελφοί μου έχουν ήδη πιθανότατα δει αυτήν την σκηνή. Σκοτώστε με!», έγραψε σε tweet η Maisie!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης