Η Διονυσία Κουφωλιά συγκλονίζει: «Ήμουν 12 ώρες εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια»

Η Διονυσία Κουφωλιά συγκλονίζει: «Ήμουν 12 ώρες εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια»

«Στο σημείο που χύθηκε τόσο αίμα και σκοτώθηκε ο αδερφός μου, θεώρησαν σωστό να ξαναχτίσουν πολυκατοικία»

koyfoliaaia
Ηταν μεσημέρι της 6ης Απριλίου του 2009 όταν ο Βασίλης Κουφωλιάς βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τα ερείπια της τετραώροφης πολυκατοικίας που διέμενε με την 24χρονη τότε αδερφή του, Διονυσία, έπειτα από το «χτύπημα» του φονικού σεισμού στη Λ' Ακουιλα.

Από τα συντρίμμια απεγκλωβίζεται σοβαρά τραυματισμένη η αδερφή του, η οποία για μήνες περνούσε τις πόρτες των νοσοκομείων για την αποκατάσταση της υγείας της. Η τραγική είδηση κάνει γρήγορα το γύρο του κόσμου, προκαλώντας θλίψη στο πανελλήνιο και όχι μόνο.  Σήμερα, 10 χρόνια μετά την ανείπωτη τραγωδία η Διονυσία Κουφωλιά συγκλονίζει με την περιγραφή της στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα».



«Ημουν 12 ώρες εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια. Δεν ένιωθα τα πόδια μου και φώναζα με όση δύναμη μου είχε απομείνει για να με ακούσει ο αδερφός μου και οι διασώστες», λέει χαρακτηριστικά στην Ελεονώρα Μελέτη.  Πώς αισθάνθηκε όταν ανασύρθηκε ζωντανή; Η Διονυσία συγκινείται όταν αποκαλύπτει πώς της ανακοίνωσαν ότι ο αδελφός της είναι νεκρός, ενώ εξηγεί για ποιο λόγο επιστρέφει, κάθε χρόνο, στον τόπο της τραγωδίας.

«Επισκέπτομαι την πόλη κάθε χρόνο. Στο σημείο που χύθηκε τόσο αίμα και χάθηκαν τόσες ζωές, θεώρησαν σωστό να ξαναχτίσουν πολυκατοικία», αποκαλύπτει και τονίζει πως ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του πολυαγαπημένου της αδερφού.


Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» απόψε στον Alpha:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Απόψε στα #mesanyxta στις 00:15 η @nonoram υποδέχεται τη Διονυσία Κουφωλιά, η οποία μιλά για τη μοιραία νύχτα της 6ης Απριλίου του 2006, όταν ο Εγκέλαδος χτύπησε την ιταλική πόλη L’ Aquila. Η νεαρή, τότε, φοιτήτρια βρέθηκε εγκλωβισμένη κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Αμέσως μετά, η Χρύσπα, μας ταξιδεύει μέχρι την Αίγινα και τα παιδικά της χρόνια. Η γνωστή τραγουδίστρια θυμάται πώς μπήκε στο τραγούδι αλλά και πόσο δύσκολα πέρασε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, εξαιτίας κακών συνεργασιών αλλά και της σκληρής κριτικής που δέχτηκε λόγο του βάρους της. #alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv) στις

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης