Στο πλευρό της ετοιμόγεννης Μέγκαν Μάρκλ η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ

Στο πλευρό της ετοιμόγεννης Μέγκαν Μάρκλ η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ άφησε πίσω τα μαθήματα γιόγκα που παρέδιδε και έσπευσε στο πλευρό της κόρης της – Ποια είναι τα πιθανότερα ονόματα

doria_meghan
Στο Λονδίνο βρίσκεται η μητέρα της δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ με τα διεθνή ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι μάλλον πλησιάζει η ημέρα της γέννησης του βασιλικού μωρού.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», η Ντόρια Ράγκλαντ ταξίδεψε από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην κόρη της και να μοιραστεί μαζί της την σημαντική στιγμή της γέννας.

Το βασιλικό μωρό θα είναι το πρώτο εγγόνι για την Ντόρια καθώς η Μέγκαν, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, είναι η μοναχοκόρη της.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Sun», οι γιατροί που παρακολουθούν την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της Μέγκαν εκτιμούν ότι η γέννα αναμένεται τέλος Απριλίου αρχές Μαίου, ωστόσο, η 62χρονη Ντόρια δεν μπορούσε να κρατηθεί. Άφησε στο πόστο της κάποιον άλλον για να κάνει μαθήματα γιόγκα στους μαθητές της κι έσπευσε στο πλευρό της κόρης της.

Σύμφωνα με το Associated Press, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει δηλώσει ότι ο βρετανικός Τύπος και η κοινή γνώμη θα ενημερωθούν όταν ξεκινήσει ο τοκετός της δούκισσας του Σάσεξ.

Το βασιλικό μωρό θα είναι το έβδομο στη σειρά για τον θρόνο, επομένως είναι απίθανο να αποκτήσει τον τίτλο του βασιλιά ή της βασίλισσας.

Κλείσιμο
Πολλοί θεωρούν ότι το μωρό,εάν είναι κορίτσι θα λάβει το όνομα της αδικοχαμένης γιαγιάς του: το όνομα «Νταιάνα» θα μπορούσε να είναι το μεσαίο όνομα.
Εάν είναι αγόρι, τα στοιχήματα θέλουν πιθανά τα ονόματα Άλμπερτ, Άρθουρ ή Τζέιμς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης