Βίντεο: Ο Τζέισον Μόμοα «σκοτώνει» τον «Καλ Ντρόγκο» του GoT ξυρίζοντας το εμβληματικό του μούσι!

Βίντεο: Ο Τζέισον Μόμοα «σκοτώνει» τον «Καλ Ντρόγκο» του GoT ξυρίζοντας το εμβληματικό του μούσι!

Ο ηθοποιός που γράφτηκε στην τηλεοπτική ιστορία υποδυόμενος τον Ντοθράκι πολέμαρχο «Καλ Ντρόγκο» στο GoT, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του εμφάνιση

momoa-ekso
Έφτασε δυστυχώς η στιγμή να αποχαιρετίσουμε ένα από τα μεγάλα «αστέρια» της μικρής και της μεγάλης οθόνης τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο λόγος για το εμβληματικό... μούσι του Τζέισον Μόμοα, που είχε καταφέρει να κλέψει την παράσταση στο Game of Thrones, το Aquaman και το Frontier, αναδεικνύοντας το γοητευτικό πρόσωπο του «ιδιοκτήτη» του!

Ο ηθοποιός που γράφτηκε στην τηλεοπτική ιστορία υποδυόμενος τον Ντοθράκι πολέμαρχο «Καλ Ντρόγκο» στο GoT, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του εμφάνιση, ξυρίζοντας το μακρύ μούσι που είχε τόσο γοητεύσει την Καλίσι, και το οποίο διατηρούσε από το 2012.

momoa-3


Στο βίντεο που ανέβασε στο YouTube με την... ιστορική στιγμή του ξυρίσματος, ο Μόμοα εξηγεί ότι υπάρχει ένας καλός σκοπός πίσω από τη δημοσιοποίηση αυτής της πράξης.

Κλείσιμο
Ο ηθοποιός έφτιαξε αυτό το viral βίντεο για να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο κατά της χρήσης των πλαστικών μπουκαλιών που καταστρέφουν τον πλανήτη και να προωθήσει μια σειρά νερών σε αλουμινένιο κουτάκι, που είναι 100% ανακυκλώσιμο. «Είναι απλώς νερό, αλλά με κάνει να νιώθω καλά με τον εαυτό μου», λέει ο σταρ πίνοντας μια γουλιά από το οικολογικό προϊόν.

Goodbye Drogo...I SHAVED!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης