Σαρλίζ Θερόν: Το παιδί μου που νόμιζα ότι ήταν αγόρι είναι τελικά... κορίτσι!

Σαρλίζ Θερόν: Το παιδί μου που νόμιζα ότι ήταν αγόρι είναι τελικά... κορίτσι!

Για πρώτη φορά η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ αποκαλύπτει γιατί ντύνει τον υιοθετημένο Τζάκσον με φουστάνια  και μιλά για το πρότυπό της, τη μητέρα της, που σκότωσε τον πατέρα της σε αυτοάμυνα

charlize-ekso
Σάλο έχει προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε η Σαρλίζ Θερόν στην Daily Mail, όπου εξηγεί για πρώτη φορά γιατί ντύνει τον υιοθετημένο της γιο, ονόματι Τζάκσον, με φουστάνια και μιλάει για το πρότυπό της, τη μητέρα της, που σκότωσε τον δυνάστη πατέρα της σε αυτοάμυνα.

Η υπόθεση του φύλου του εφτάχρονου Τζάκσον, του μεγαλύτερου παιδιού της Θερόν, έχει απασχολήσει εκτενώς τον διεθνή Τύπο.

Την εποχή που η Θερόν υιοθέτησε τον μικρό Τζάκσον, όταν εκείνος ήταν μωρό, τον παρουσίασε στον κόσμο σαν αγόρι.

Μετά όμως από μερικά χρόνια, οι δημόσιες εμφανίσεις της σταρ με το παιδί της, ντυμένο με φούστες και φουστάνια και με τα μακριά μαλλιά του πλεγμένα σε πλεξούδες, δημιούργησαν πλήθος ερωτηματικά τόσο στους φαν της ηθοποιού, όσο και στους δημοσιογράφους.



Κλείσιμο
Αυτά τα ερωτήματα παρέμεναν αναπάντητα μέχρι στιγμής. Τώρα όμως η Θερόν αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της σχετικά με το ζήτημα και να αποκαλύψει την αλήθεια: Ότι δηλαδή μεγαλώνει τα τελευταία χρόνια τον μικρό Τζάκσον ως κορίτσι, και ότι είναι πεπεισμένη ότι είναι τόσο... θηλυκός όσο και η τρίχρονη αδελφούλα του Όγκουστ.

«Ναι, κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπε: "Δεν είμαι αγόρι". Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια. Έχω δύο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, σαν κάθε γονιός, θέλω να προστατέψω και να δω να ανθίζουν στη ζωη. Γεννήθηκαν αυτές που είναι, και δεν είναι στο δικό μου χέρι να αποφασίσω πώς να εξελιχθούν μεγαλώνοντας. Η δουλειά μου ως γονιός είναι να τις αγαπώ και να διασφαλίζω ότι έχουν ό,τι χρειάζονται για να γίνουν αυτό που θέλουν να γίνουν. Θα κάνω κάθε τι που περνάει από το χέρι μου ώστε τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να είναι προστατευμένα σε αυτό το πλαίσιο», απάντησε η Θερόν σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου της Daily Mail.

H γοητευτική σταρ δηλώνει αποφασισμένη να μην κάνει «εκπτώσεις» και «συμβιβασμούς» όσον αφορά στην ευτυχία των παιδιών της και στο να λέει την αλήθεια για αυτά.

Όπως εξηγεί η Θερόν, ο τρόπος που μεγάλωσε, τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, και το παράδειγμα της μητέρας της, Γκέρντα, την έμαθαν να αντιμετωπίζει με ευθύτητα και ειλικρίνεια τη ζωή.



charlize-1
Η ηθοποιός ως έφηβη, με τον πατέρα της και τη μητέρα της


Το δράμα της παιδικής ηλικίας της Θερόν είναι γνωστό στο Χόλιγουντ. Η σταρ μεγάλωσε σε ένα φτωχικό αγρόκτημα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ, στη Νότια Αφρική, με έναν αλκοολικό και βίαιο πατέρα που χτυπούσε συχνά την ίδια και τη μητέρα της. Όταν η Σαρλίζ ήταν 15, ο δυνάστης πατέρας της επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και οπλισμένος και απείλησε να σκοτώσει την γυναίκα του και την κόρη του.

Η μητέρα της Θερόν κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τον πυροβόλησε μπροστά στα μάτια της κόρης της, σκοτώνοντάς τον (όπως αποδέχτηκε το δικαστήριο) σε αυτοάμυνα. Έπειτα ανέθρεψε μόνη της την κόρη της, με πολλές δυσκολίες αλλά με μεγάλο κουράγιο και αυταπάρνηση.

«Η μητέρα μου ευθύνεται για τον τρόπο που αντιμετωπίζω πλέον τη ζωή. Μεγάλωσα σε ένα μέρος όπου ο κόσμος έλεγε μισές αλήθειες και ψέματα, όπου άκουγες μόνο ψιθύρους και κανείς δεν έλεγε τίποτα ξεκάθαρα. Η μητέρα μου με έμαθε να μην είμαι έτσι. Μου έμαθε να μιλάω ανοιχτά. Πρέπει να είσαι σε θέση να πεις, όταν τελειώσει αυτή η ζωή, ότι έζησες την αλήθεια σου. Τίποτα αρνητικό δεν μπορεί να προκύψει από αυτό», εξηγεί η 43χρονη σήμερα Θερόν.

theron-mom
Η Θερόν με τη μαμά της το 2001
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης