Πέθανε η 16χρονη ηθοποιός του «Cloud Atlas» Mya-Lecia Naylor

Πέθανε η 16χρονη ηθοποιός του «Cloud Atlas» Mya-Lecia Naylor

Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της - Η νεαρή ηθοποιός είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο παιδικό κανάλι του BBC με τις σειρές «Millie Inbetween” και “Almost Never”

cloud
Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 16χρονη ηθοποιού, Mya-Lecia Naylor, η οποία το 2012 είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Cloud Atlas με τους Τομ Χανκς και Χάλι Μπέρι.

H 16χρονη η οποία είχε γίνει γνωστή από τη συμμετοχή της στο παιδικό κανάλι του BBC με τις σειρές «Millie Inbetween” και “Almost Never”, βρέθηκε νεκρή στις 7 Απριλίου, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα όμως με όσα ανέφερε o μάνατζερ της,λίγο πριν πεθάνει κατέρρευσε χάνοντας τις αισθήσεις της.

Η νεαρή Mya-Lecia Naylor, είχε μεγάλο ταλέντο και οι συνεργάτες της συντετριμμένοι δήλωσαν πώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι χάθηκε ξαφνικά ένα τόσο νέο και ταλαντούχο κορίτσι. Η νεαρή Βρετανίδα γεννήθηκε το 2002 και το μέλλον της διαγραφόταν λαμπρό.

mya


Κλείσιμο
«Έχει λάμψει τόσο έντονα στις οθόνες μας... και είναι αδιανόητο ότι δεν θα είναι μέρος του ταξιδιού μας από 'δω και πέρα. Ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στο κοινό μας, πολύ ταλαντούχα ηθοποιός, χορεύτρια και τραγουδίστρια, ένα πραγματικό πρότυπο για τους νεαρούς φαν της», δήλωσε για τη νεαρή ηθοποιό η Άλις Γουέμπ, διευθύντρια του BBC Children.

«Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι την Κυριακή 7 Απριλίου, η Mya-Lecia Naylor, δυστυχώς, πέθανε. Η Mya-Lecia ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα και ένα μεγάλο κομμάτι της A & J. Θα μας λείψει πολύ. Η αγάπη και οι σκέψεις μας είναι με όλη την οικογένεια και τους φίλους της στις δύσκολες αυτές στιγμές», ανέφερε με τη σειρά της  εταιρεία A & J Management.

Ο σεναριογράφος Simon Underwood δήλωσε στο BBC ότι ήταν μία από τις καλύτερες ηθοποιούς στις πρόσφατες παραγωγές του CBBC. «Ήταν τόσο καλή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης