Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές: «Πως θα προστατεύσετε τα αδέσποτα»

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές: «Πως θα προστατεύσετε τα αδέσποτα»

Ειδική εκδήλωση για την ενίσχυση των σκοπών και των δράσεων  της οργάνωσης  save a greek stray που ίδρυσε η  κόρη της Μαριάννας Λάτση, Εριέττα Κούρκουλου για την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς 

latsi_main
Ειδική εκδήλωση στο Εκάλη Club οργάνωσε η κυρία Εριέττα Κούρκουλου με στόχο να ενισχυθούν οι σκοποί και τα προγράμματα του οργανισμού Save a Greek Stray, που ίδρυσε η κόρη της κυρίας Μαριάννας Λάτση και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου. 


Στη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί καλεσμένοι,  ο Κωνσταντίνος Αργυρός διασκέδασε τους παρευρισκομένους και με τον δικό του τρόπο στήριξε το έργο της Save a Greek Stray.

Στόχος του οργανισμού είναι τα ζώα συντροφιάς να μην αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά να ζουν σε σπίτια, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.  Επιπλέον, προάγει την φιλοζωία και ιδιαίτερα την κυνοφιλία. Για την υλοποίηση αυτού του  σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο Καταφύγιο, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν την οικογένεια που θα τα υιοθετήσει. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων της Save a Greek Stray:

-Εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα «Ακολουθώντας έναν τετράποδο φίλο»: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων, με σκοπό να εμπνεύσει τη νεότερη γενιά να σέβεται και να υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων.


-Τετράμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα στις κρατούμενες των Αγροτικών Φυλακών Ελεώνα Θηβών: Στο πλαίσιο του προγράμματος βελτιώνεται η ψυχολογία των κρατουμένων και αναπτύσσουν δεξιότητες εκπαιδευτή σκύλων, θέτοντας τις βάσεις για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας. Παράλληλα, βοηθά τα σκυλιά να συνηθίζουν σε οικιακό περιβάλλον και καταρρίπτονται τα στερεότυπα γύρω από τις γυναίκες υπό κράτηση και τα αδέσποτα ζώα.


-Πρόγραμμα Σκύλοι θεραπείας: Υλοποιείται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και επικεντρώνεται στη συνεργασία σκυλιών θεραπείας με παιδιά και ενήλικες. Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιώσει την κατάσταση των ασθενών ψυχικά και σωματικά.


Κλείσιμο
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση:

lat2
Η κυρία Μαριάννα Λάτση με τον κ. Γιώργο Ντάβλα
lat5
Ο κ. Κωνσταντίνος Αργυρός
lat6
Ο κ.Αντώνης Λακιώτης με την κυρία Μαριλένα Παπαχρήστου
lat9
Η κυρία Σουζάνα Πασεινίδου με την κυρία Σούλα Λιάκου
lat4
Ο κ.Περικλής Κονδυλάτος με τον κ.Αλέξανδρο Πρίνο και τον κ.Βασίλη Ζούλια
lat8
Η κυρία Λία Βροντίση με την κυρία Πάολα Παύλου
lat7
Η κυρία Ρόζα Αρσενιάν
lat10
Η κυρία Ειρήνη Νικολαΐδη με τον κ.Νίκο Πτώχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης