Save a Greek Stray: Για να μην υπάρχουν πλέον απροστάτευτα αδέσποτα

Save a Greek Stray: Για να μην υπάρχουν πλέον απροστάτευτα αδέσποτα

H Save a Greek Stray, φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων, διοργάνωσε την Παρασκευή, 12 Απριλίου, στον χώρο του Ecali Club, ‘’Black and White Party’’, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την υλοποίηση των προγραμμάτων της Save a Greek Stray.

save_a_greek_stray_art
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός διασκέδασε τους καλεσμένους και με τον δικό του τρόπο στήριξε το έργο της Save a Greek Stray.

Η Save a Greek Stray, έχει στόχο και όραμα τα ζώα συντροφιάς να μην αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά να ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειές τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη. Επιπλέον, προάγει την φιλοζωία και ιδιαίτερα την κυνοφιλία.
argyros_save_greek_stray

Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο Καταφύγιο, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα τους οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων της Save a Greek Stray:

Κλείσιμο
-Εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα «Ακολουθώντας έναν τετράποδο φίλο» : Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων, με σκοπό να εμπνεύσει τη νεότερη γενιά να σέβεται και να υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων.

-Τετράμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα στις κρατούμενες των Αγροτικών Φυλακών Ελαιώνα, Θηβών: Στο πλαίσιο του προγράμματος βελτιώνεται η ψυχολογία των κρατουμένων και αναπτύσσουν δεξιότητες εκπαιδευτή σκύλων, θέτοντας τις βάσεις για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας.Παράλληλα, βοηθά τα σκυλιά να συνηθίζουν σε οικιακό περιβάλλον και καταρρίπτονται τα στερεότυπα γύρω από τις γυναίκες υπό κράτηση και τα αδέσποτα ζώα.

-Πρόγραμμα Σκύλοι θεραπείας: Το πρόγραμμα υλοποιείται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και επικεντρώνεται στη συνεργασία σκυλιών θεραπείας με παιδιά και ενήλικες. Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιώσει την κατάσταση των ασθενών ψυχικά και σωματικά.
portreta_save_greek_stray

Η είσοδος του χώρου διακοσμήθηκε με πορτρέτα σκύλων από τους: Αναστασία Καίσαρη, Γιώργο Πεφάνη, Έμιλυ Βαφεία, Χαλιώρη Έφη, Κώστα Αυγουλή, Μαρίνα Βερνίκου, Νικόλα Ζήκο, Ρόνη Σκεύη.

Μέγας Χορηγός της βραδιάς ήταν η MEDI PRINOU.

Την SGS υποστήριξαν επίσης οι Tito's Handmade Vodka, Kapopoulos FineArts, Lorvenn Hair Professionals, Panik Records, Λακιώτης Α.Ε, Digiprint, SkySpirits, The Ecali Club και Cooka’s Cookies.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης