Υπεροχή του Κοκλώνη: Έφτασε στο 11,2%, ξεπερνώντας και το Star

Υπεροχή του Κοκλώνη: Έφτασε στο 11,2%, ξεπερνώντας και το Star

Μπορεί το Open να είναι στον τηλεοπτικό αέρα μόλις 5 μήνες έχοντας απέναντι κανάλια που μετρούν πολλές δεκαετίες στον τηλεοπτικό αέρα, αλλά κάποιες εκπομπές έχουν δείξει τη δυναμική τους στη σκληρή μάχη του prime time

kok0
Το It’s Show Time το βράδυ του Σαββάτου ήταν για μια ακόμα φορά Νο1 trend στο Twitter (σταθερά στα trends από την πρεμιέρα του και μετά) μονοπωλώντας τηλεοπτικά το ενδιαφέρον του κοινού στα social media. To show-υπερπαραγωγή που συνεργάζεται με μεγάλη εταιρεία που κάνει τα γραφικά σε ταινίες του Χόλιγουντ, έχει γίνει talk of the town με μεγάλες αποκλειστικότητες σε καλεσμένους τόσο από  Ελλάδα όσο και απο εξωτερικό (απο Pamela Anderson μέχρι Caitlyn Jenner) και κερδίζει συνεχώς μεγαλύτερο φανατικό κοινό. 

Ακόμα και η ίδια η Jenner, που πρωτογνωρίσαμε ως Bruce Jenner, πατριό της Kim Kardashian στο Νo1 reality παγκοσμίως Keeping Up With The Kardashian, εντυπωσιάστηκε από την παραγωγή του It’s Show Time, λέγοντας στον Κοκλώνη πως κανένας άλλος host, από τον Johnny Carson μέχρι τον Jimmy Fallon δεν βρέθηκε ποτέ στο αεροδρόμιο να την υποδεχτεί μαζί με την ομάδα του, τονίζοντας ποσό την εντυπωσίασε αυτο.

Το βράδυ του Σαββάτου η τηλεθέαση του It’s Show Time στο δυναμικό κοινό έφτασε σε τέταρτο το 11.2%, ξεπερνώντας και την πρώτη προβολή της ταινίας Sing στο Star, ενώ σε μονόλεπτα βρέθηκε μπροστά και απο τον Αnt1.

Στα highlights της βραδιάς η συνέντευξη της Άντζελας Δημητρίου στον Νίκο Κοκλωνη, η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της, αλλά και η δήλωση της πως αυτή θα είναι η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση.

kok1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης