Όλοι μιλούν για τη νέα συλλογή ρούχων της Υβόννης Μπόσνιακ

Όλοι μιλούν για τη νέα συλλογή ρούχων της Υβόννης Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ σχεδιάζει για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2019

bosniak_rouxa
Το όραμα της Υβόννης Μπόσνιακ έγινε πραγματικότητα και η ίδια δηλώνει κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη με τη νέα της κολεξιόν! «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη, που μου δίνεται η ευκαιρία, να κάνω την έμπνευσή μου, πραγματικότητα», δηλώνει η σχεδιάστρια μόδας και παρουσιάζει στο κοινό την έβδομη συλλογή «Yvonne Bosnjak Athens».  Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με το Designers Profile της αγγλικής Vogue, η εταιρεία Yvonne Bosnjak Athens, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ανερχόμενα Fashion brands στην Ευρώπη. 


Η σχεδιάστρια, απόλυτα πιστή στο όραμά της, για κομψότητα στην καθημερινότητα των γυναικών, δημιουργεί και φέτος ρούχα, που κολακεύουν κάθε γυναικεία σιλουέτα. Καθαρές γραμμές σχεδίασης, θηλυκά κοψίματα, χυτά, πολυτελή υφάσματα και λεπτομέρειες από δαντέλα, συνθέτουν την φετινή συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι ‘19. Στη χρωματική παλέτα, οι παστέλ τόνοι και το κλασικό μαύρο, φέτος, συμπληρώνονται από ένα εκλπκηκτικό cobalt blue.


colection1
Η Υβόννη Μπόσνιακ



Το casual chic, που χαρακτηρίζει την αισθητική της σχεδιάστριας, είναι εμφανές και σε αυτή την κολεξιόν, ενώ το πιο σημαντικό της ατού, το διαχρονικό στυλ, αποτυπώνεται σε κάθε της δημιουργία.

«Πάντα ερμήνευα το prêt-a-porter στη μόδα, κυριολεκτικά και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη, που μου δίνεται η ευκαιρία, να κάνω την έμπνευσή μου, πραγματικότητα. Με αφετηρία τη θηλυκότητα και την ανεξαρτησία των γυναικών, κάθε φορά, προσπαθώ να βρίσκω τρόπους, να ενσωματώνω στα σχέδιά μου, αυτό το δυναμισμό», δήλωσε η Υβόννη Μπόσνιακ.


Παρακάτω μία μικρή γεύση από  την έβδομη συλλογή «Yvonne Bosnjak Athens»


colection3
colection2
colection4
colection6
colection7
colection8
colection9
colection10
colection11
colection12
colection13
colection14
colection15
colection165
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης