Η Skechers κατακτά τις διεθνείς πασαρέλες με το iconic παπούτσι D’Lites

Η Skechers κατακτά τις διεθνείς πασαρέλες με το iconic παπούτσι D’Lites

Κύριοι σταθμοί το Ισραήλ, η Γερμανία και φυσικά τώρα το Ηνωμένο Βασίλειο

pht4
Τα διαχρονικά Skechers D’Lites έκαναν επιτέλους την εμφάνισή τους στις πασαρέλες με αποκορύφωμα την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου. Τα γνωστά παπούτσια συμμετείχαν στα show που παρουσίασαν οι σχεδιαστές Jayne Pierson, Pam Hogg και Malan Breton. Οι τρεις σχεδιαστές ανέδειξαν τα Skechers D’Lites ως ένα παπούτσι που μπορεί να συνδυαστεί με μία μεγάλη ποικιλία looks και να φορεθεί σε οποιαδήποτε περίσταση.

Η εμφάνιση των Skechers στην Εβδομάδα Μόδας της Mercedes-Benz στο Λονδίνο ακολουθεί μετά την είσοδό τους στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για την σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι του 2019. Επιπλέον, τα συναντήσαμε σε πασαρέλες στο Γιοχάνεσμπουργκ, το Ντουμπάι, το Όκλαντ και το Βερολίνο.

pht1


“Το chunky sneaker- φαινόμενο έχει κατακτήσει τις επιδείξεις και τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που τα Skechers D’Lites εκπροσωπούν αυτό το buzz και τον ενθουσιασμό στο Λονδίνο”, δήλωσε ο Marvin Bernstein, διευθύνων σύμβουλος της Skechers S.à. rl. Πράγματι, σχεδιαστές, μοντέλα, influencers και κάθε προσωπικότητα της μόδας αυτή τη στιγμή μιλά για τα ιδιαίτερα sneakers και τα D’lites είναι φυσικά στην πρώτη γραμμή.

Η βρετανίδα σχεδιάστρια Pam Hogg έχει ένα μοναδικό ένδοξο παρελθόν καθώς σχεδίαζε για τους μουσικούς της σκηνής του SoHo ξεκινώντας από τη δεκαετία του ’80. Η συλλογή της για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2019 που παρουσιάστηκε στο Fashion Scout, έφερε την προκλητική διάθεση της στο προσκήνιο. Μοντέλα με δερμάτινα σφικτά, φωτεινά σύνολα, μονόχρωμες επιλογές και διακοσμητικά PVC ταρακούνησαν την πασαρέλα φορώντας το retro chunky Skechers D’Lites 3.0. Μάλιστα, κάποια από αυτά ήταν ειδικά διακοσμημένα για το show της Hogg.

pht2


Εξίσου γνωστή για συνεργασίες με μουσικούς και ηθοποιούς η designer Jayne Pierson, έπαιξε με κομψά δερμάτινα και faux γούνινα κομμάτια, τα οποία συνδύασε με τα custom Skechers D’Lites 3.0. Τα αθλητικά παπούτσια έκλεψαν την παράσταση στην πασαρέλα, καθώς ήταν διακοσμημένα με χρώματα και κομμάτια από οικολογική γούνα ώστε να αναδείξουν τα μοναδικά σχέδια της.

Κλείσιμο
pht3


Η Skechers πρωτοστάτησε όσον αφορά τα chunky sneakers με τα Skechers D’Lites – μια πιο ελαφριά έκδοση του αρχικού sneaker – το 2007. H δημοτικότητα του έχει εκτοξευθεί όμως τα τελευταία δύο χρόνια και από τότε η συλλογή εμφανίζεται στις σελίδες μεγάλων περιοδικών μόδας αλλά και σε fashion shows.

Μπορείτε να προμηθευτείτε κι εσείς το stylish αθλητικό παπούτσι στο site της Skechers, www.skechers.gr, αλλά και στα καταστήματα:

Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξά 25

Περιστέρι, Εθνικής Αντιστάσεως 69

Nέα Ερυθραία, Ηρώων Πολυτεχνείου 4-6

Θεσσαλονίκη, Τσιμισκή 103

Κύπρος, Λευκωσία στο Nicosia Mall.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης