Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί ήταν διστακτική και προκατειλημμένη όταν της πρότειναν τον Βασάλο για την ομάδα της

Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί ήταν διστακτική και προκατειλημμένη όταν της πρότειναν τον Βασάλο για την ομάδα της

Ποιος συνεργάτης ήταν η νο1 επιλογή της. Η εξομολόγησή της στον Νίκο Κοκλώνη

kokld_arthrtoo
H εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Νίκο Κοκλώνη και το Celebrity Travel έρχεται από τη συχνότητα του OPEN αυτή την Κυριακή στις 17:50, με φόντο την ωραιότερη θέα του κόσμου για το 2019! O Nίκος Κοκλώνης κάλεσε τη Σίσσυ στο πολύχρωμο και λαμπερό Χονγκ Κονγκ, ετοιμάζοντας για εκείνη –και όχι μόνο- μια σειρά από εκπλήξεις. Η Σίσσυ δεν θα φτάσει μέχρι εκεί μόνη, αλλά με 3 αγαπημένους της ανθρώπους. Τον φίλο, κουμπάρο και συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη, την ομάδα της στο Έλα Χαμογέλα, την εκπομπή που σηματοδότησε την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από σχεδόν 7 χρόνια.

kokldh1
kokldh2


Κλείσιμο
Μετά από μια βόλτα στο θεαματικό Ocean Park της πόλης και μια εκδρομή στο νησί Λαντάου, Νίκος και Σίσσυ βρέθηκαν τετ α τετ και μίλησαν για όλα.

Η Σίσσυ αποκάλυψε τον άνθρωπο που την έπεισε να επιστρέψει στην τηλεόραση, μίλησε για τον συνεργάτη που ήταν η νο1 επιλογή της χωρίς καμία δεύτερη σκέψη και παραδέχτηκε πως στην αρχή ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτική και κάπως προκατειλημμένη απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Εξήγησε στον Mr Travel γιατί δεν θα έκανε ποτέ εκπομπή με το Θοδωρή Μαραντίνη και μίλησε για τα on air αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τον Δημήτρη Παπανώτα –επισημαίνοντας πως δεν έχουν ποτέ γνωριστεί- αλλά και την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή που της τηλεφώνησε για να της ζητήσει συγνώμη για όσα συνέβησαν. Η Σίσσυ λέει στον Νίκο γιατί δεν θέλησε ποτέ να απαντήσει στον Παπανώτα και παίρνει θέση για τις «επιθέσεις» που αφορούν στην εικόνα των δημόσιων προσώπων. Επίσης μιλά για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πριν δύο χρόνια και τις σκέψεις της για ένα ακόμα παιδί.

kokldh3

Αυτή την Κυριακή, 24 Μαρτίου, στο Celebrity Travel στο OPEN στις 17:50 η Σίσσυ Χρηστίδου σε μια από τις πιο εξομολογητικές της συνεντεύξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης