Κάιλι Τζένερ: Θέλω να κάνω και άλλα παιδιά

Κάιλι Τζένερ: Θέλω να κάνω και άλλα παιδιά

Η νεότερη δισεκατομμυριούχος του κόσμου πόζαρε σε γερμανικό περιοδικό και μίλησε για την κόρη της και άλλα πολλά

Kylie_Jenner5
Σε ηλικία μόλις 21 ετών η Κάιλι Τζένερ αναδείχθηκε ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών από το περιοδικό Forbes, χάρη στην άκρως επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών που ίδρυσε πριν από τρία χρόνια.

Η Αμερικανίδα ετεροθαλής αδελφή των αστέρων των αμερικανικών τηλεριάλιτι Κιμ, Κλόι και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν κέρδισε μια θέση στον ετήσιο κατάλογο του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους παγκοσμίως, αφού ξεκίνησε την εταιρεία της Kylie Cosmetics το 2015.

Kylie_Jenner
Kylie_Jenner1
Kylie_Jenner2


Η Κάιλι που εκτός από πετυχημένη επιχειρηματίας είναι και μαμά τον τελευταίο καιρό έχει δεχτεί πλήθος επικρίσεων για το γεγονός ότι πολλές φορές «χρησιμοποιεί» την κόρη της Στόρμι μέσα από τα social media.

Τι λέει όμως η ίδια για όλα αυτά; Η 21χρονη πόζαρε στο φακό του περιοδικού Germany Interview και μίλησε για την κόρη της και για όλα όσα της καταλογίζουν: «Θα περιμένω να μεγαλώσει και να πάρει η ίδια τις αποφάσεις για τον εαυτό της« ενώ αποκάλυψε «στο μέλλον θα ήθελα να κάνω και άλλα παιδιά αλλά δεν έχω συγκεκριμένα σχέδια για το κοντινό μέλλον».

Κλείσιμο
Kylie_Jenner4


Η Κάιλι απάντησε επίσης και σε όσους αμφισβητούν την οικονομική της επιτυχία: «Είμαι ειδική περίπτωση γιατί πριν τα καλλυντικά είχα είδα πολύ κοινό. Δεν πήρα χρήματα από τους γονείς μου στα 15 μου. Με δικά μου χρήματα στο 100% άνοιξα την εταιρία μου. Δεν δανείστηκα από τράπεζα και είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου».

Kylie_Jenner6
Kylie_Jenner7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης