Oι Boney M χορεύουν τσιφτετέλι στο It’s Show Time - και άλλοι σταρ όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Oι Boney M χορεύουν τσιφτετέλι στο It’s Show Time - και άλλοι σταρ όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

Δεν είναι απλά ένα σόου, είναι ένα πάρτι με φάρσες, εκπλήξεις, ανατροπές, χιούμορ, αλλά και εξομολογήσεις αγαπημένων celebrities από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ένα συνεχώς εναλλασσόμενο σκηνικό.

koklonis_ar
Το «It’s Show Time» είναι ένα μεγάλο, κεφάτο τηλεοπτικό happening με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη που έρχεται να κάνει τα Σαββατόβραδα πιο διασκεδαστικά, δίνοντας παράλληλα στο κοινό την ευκαιρία να συμμετέχει στη δράση, παίζοντας ευφάνταστα παιχνίδια που μοιράζουν πλούσια δώρα!

Το πιο ανατρεπτικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 20.00 στο OPEN με καλεσμένους τους θρυλικούς Boney M. Η τζαμαϊκανή lead singer Liz Mitchell και η παρέα της όχι μόνο θα τραγουδήσουν μεγάλες επιτυχίες τους όπως το Daddy Cool, αλλά θα μυηθούν στην ελληνική μουσική και θα χορέψουν ελληνικούς χορούς.

Ο Νίκος Κοκλώνης θα κλέψει την ιατρική μπλούζα του Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος με τη σειρά του θα τον κάνει να… πέσει κάτω, πριν μεταμορφωθεί σε μια XL μπαλαρίνα! Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και θα δημιουργήσει live την τέλεια για αυτόν γυναίκα!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα αντιμετωπίσει μια δοκιμασία που απαιτεί τόλμη και θάρρος, ενώ η Πέννυ Μπαλτατζή θα μας αποκαλύψει άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της, πριν μας μεθύσει με το «εξωτικό χαρμάνι» της.
Μείνετε συντονισμένοι γιατί στο It’s Show Time οι εκπλήξεις θα είναι πολλές. Το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 20.00, “It’s Showtime” στο Open με τον Νίκο Κοκλώνη.


time1
time2
time3
time4
time5
time6
time7
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης