Οι «15 50» τα... έσπασαν στο Σουρεάλ της Sunny Μπαλτζή

Οι «15 50» τα... έσπασαν στο Σουρεάλ της Sunny Μπαλτζή

Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην prive παρουσίαση του νέου τους τραγουδιού

sb1
Οι 15 50 το αθηναϊκό συγκρότημα έκανε την επίσημη “prive” παρουσίαση του νέου τους τραγουδιού στο ΣΟΥΡΕΑΛ cantina μαζι με πολυ καλούς τους φίλους. Το ροκ συγκρότημα που μετράει 20 χρόνια πορείας χωρίς καμία διακοπή αποφάσισε να βάλει στο νέο του άλμπουμ με τίτλο «ΕΓΩ» το κλασικό τραγούδι της Σάννυ Μπαλτζή και του Λακη Παπαδόπουλου, «ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΤΟ» γιατι όπως λέει και ο ιδρυτής της μπάντας, Ρουσσέτος Δημητρόγλου, «είναι κάποια τραγούδια που μεσα από τα χρόνια τα και τις επαναλαμβανόμενες φορές που τα παίζεις ζωντανά γίνονται σιγά- σιγά δικά σου και θέλεις να γίνεις ενα κομμάτι της ιστορίας τους».


Ανάμεσα στους εκλεκτούς φίλους δεν θα μπορούσε να λείψουν οι δημιουργοί του τραγουδιού (η Σάννυ μάλιστα είναι και η ιδιοκτήτρια του ΣΟΥΡΕΑΛ) και παλιοί συνεργάτες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, όπου ειχε συνεργαστεί για μεγάλο διάστημα στο παρελθόν με τους 15 50 με συναυλίες που άφησαν εποχή, αλλά και με τραγούδια που του έγραψαν. Η βραδιά έκλεισε με μια υπόσχεση! Να επαναληφθεί μια βραδιά λάιβ και με ενα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι της γνωστής στιχουργού-μουσικοσυνθέτριας και της ροκ μπάντας.

Το ΣΟΥΡΕΆΛ στο Χαλάνδρι είναι από τα πιο όμορφα και γνωστά στέκια στα βόρεια προάστια. Μέσα στα μόλις 2 χρόνια λειτουργίας του έχει γράψει την δική του ιστορία μετράει ήδη μοναδικές συναυλίες με DJset, αγγλόφωνες μπάντες, ρεμπέτικες βραδιές, Κρητικές μαζώξεις, εναλακτικά δημοτικά σχήματα,ποίηση και άλλα πολιτιστικά δρόμενα.



Δείτε τα βίντεο κλιπ του διαχρονικού τραγουδιού και φωτογραφίες από τη βραδιά: 







sb2
sb3
sb4
sb5
sb6
sb7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης