Γιώργος Γιαννόπουλος: Έκανα τα σαράντα της αδελφούλας μου το περασμένο Σάββατο

Γιώργος Γιαννόπουλος: Έκανα τα σαράντα της αδελφούλας μου το περασμένο Σάββατο

Τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού για την αδερφή του, η οποία έπασχε από σύνδρομο Down

Giorgos_Giannopoulos
Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στην παρουσιάστρια πως πριν από 40 μέρες έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του αδερφή η οποία έπασχε από σύνδρομο Down.

Με λόγια πολύ συγκινητικά μίλησε για εκείνη για την οποία είπε πώς γεννήθηκε για να γίνει αγάπη. «Τα σαράντα της τα έκανα το προηγούμενο Σάββατο. Έφυγε πολύ ωραία. Η αδερφή μου γεννήθηκε για να δώσει αγάπη. Οι γονείς μου δεν ήταν εξοικειωμένοι, έκαναν πολύ αγώνα για να το περάσουν αλλά στη συνέχεια ήταν περήφανοι και αυτό μας το μετέδωσαν... Στην κηδεία της ήρθε όλο το χωριό... ήταν πολύ αγαπητή». Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.

Γιώργος Γιαννόπουλος: "Έκανα τα σαράντα της αδελφούλας μου το περασμένο Σάββατο"


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός είχε μιλήσει για την αδερφή του. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει: «Είμαι ευτυχής που γεννήθηκε. Αυτό προσπαθούσα να πω στον πατέρα μου γιατί η μαμά μου “έφυγε” πριν πολλά χρόνια. Είσαι τυχερός του έλεγα. Και κάτι άλλο ρε πατέρα, κάναμε κι ένα παιδάκι που είναι διαφορετικό. Είμαστε τυχεροί, ας δούμε και την άλλη πλευρά της ζωής. Θα είμαστε ίδιοι… Κάναμε κι ένα άλλο τυπάκι, ας το δούμε έτσι. Είμαι τυχερός, είμαστε τυχεροί που υπήρξε αυτό το άτομο, μας έδωσε αγάπη. Εμένα με έκανε αυτό που είμαι. Αυτό το κορίτσι για μένα είναι το παν. Τώρα ζει και είναι σε βαθύ γήρας και την φροντίζει η αδερφή μου η Ευρυδίκη, την οποία ευγνωμονούμε όλα τα αδέρφια», είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης