Σάλμα Χάγιεκ: Πολλοί σοκαρίστηκαν που παντρεύτηκα έναν δισεκατομμυριούχο

Σάλμα Χάγιεκ: Πολλοί σοκαρίστηκαν που παντρεύτηκα έναν δισεκατομμυριούχο

«Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτή η Μεξικανή κατέληξε να έχει τη ζωή που έχει και νιώθουν άβολα γύρω μου», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

salma_husband
Η Σάλμα Χάγιεκ είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο, Φρανσουά Ανρί – Πινό και έχει κάποια πράγματα να πει σε όσους έχουν πρόβλημα με αυτό. Η 52χρονη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Town & Country», αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν στον γάμο της κάποιοι ισχυροί άνθρωποι στο Χόλιγουντ.

«Πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν που παντρεύτηκα αυτόν που παντρεύτηκα» λέει. «Και μερικοί άνθρωποι είναι φοβισμένοι από μένα. Αλλά αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να δείχνουν ρατσισμό. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτή η Μεξικανή κατέληξε να έχει τη ζωή που έχει και νιώθουν άβολα γύρω μου». Η Σάλμα Χάγιεκ και ο Ανρί-Πινό παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν μαζί μια κόρη 11 ετών, τη Βαλεντίνα.

O Φρανσουά Ανρί – Πινό είναι ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου πολυτελών brand Kering, στον οποίο ανήκουν σημαντικοί οίκοι μόδας, Yves Saint-Laurent, Gucci, Balenciaga, Alexander MacQueen, Boucheron, Brioni, Puma, Bottega Veneta.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Frida» λέει ακόμη ότι είναι «ο καλύτερος σύζυγος στον κόσμο». «Είμαι αυτή που είμαι μαζί του και δεν αισθάνομαι ότι κάποιος προσπαθεί να με περιορίσει» τονίζει.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι έγινε μητέρα σε ηλικία 41 ετών, η ηθοποιός λέει: «Νομίζω ότι είμαι καλύτερη μητέρα επειδή απέκτησα παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία. Αλλά κουράζομαι, δεν πρόκειται να πω ψέματα».

Η Σάλμα Χάγιεκ σημειώνει ότι την εξέπληξε πόσο συναισθηματική διαδικασία ήταν όταν έγραφε το 2017 άρθρο γνώμης για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, ο οποίος απείλησε να την σκοτώσει ενώ γύριζε το «Frida» το 2002.

Κλείσιμο
«Συναισθηματικά, ήμουν συγκλονισμένη από το πόσο με επηρέασε η συγγραφή του άρθρου» αναφέρει στη συνέντευξη. «Επειδή είμαι δυνατή, σκέφτηκα ότι τελείωσα με όλη αυτή την ιστορία. Με στοίχειωσε πραγματικά» προσθέτει.

Στο άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2017 από τους New York Times, η Χάγιεκ έγραψε ότι ήταν ενθουσιασμένη που θα συνεργαζόταν με τον Γουάινστιν, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ήταν «ένα τέρας». Είπε ότι αρνήθηκε πολλά πράγματα και ότι ο κατηγορούμενος για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις αμέτρητων γυναικών στο Χόλιγουντ, έφθασε στο σημείο να απειλεί να την σκοτώσει.

Ο πρώην μεγιστάνας του Χόλιγουντ απάντησε στους ισχυρισμούς της ηθοποιού λέγοντας, ότι «όλοι οι σεξουαλικοί ισχυρισμοί όπως περιγράφονται από τη Σάλμα δεν είναι ακριβείς και ότι μάρτυρες που είδαν τα γεγονότα έχουν διαφορετική άποψη του τι συνέβη».

Η Χάγιεκ τονίζει ότι ο σύζυγός της υποστήριξε την απόφασή της να γράψει το άρθρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης