Η Ειρήνη Καζαριάν εξομολογείται: «Πριν μπω στο GNTM δούλευα σε φούρνο»

Η Ειρήνη Καζαριάν εξομολογείται: «Πριν μπω στο GNTM δούλευα σε φούρνο»

Η νικήτρια του GNTM  αποκάλυψε και εάν θα άλλαζε τη μύτη της για επαγγελματικούς λόγους 

Eirini_Kazarian_new
Η Ειρήνη Καζαριάν παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στη δουλειά που έκανε πριν από το GNTM, τα όσα βίωσε στο παιχνίδι, αλλά και αποκάλυψε εάν θα άλλαζε τη μύτη της για επαγγελματικούς λόγους. Επίσης, τόνισε πως πριν μπει στο ριάλιτι μοντέλων  εργαζόταν σε φούρνο, καθώς δεν ήθελε να ζητάει χρήματα από τους γονείς της. 


«Νιώθω δικαιωμένη. Δεν περίμενα να ακούσω το όνομά μου. Δεν λέω ότι δεν πίστευα στον εαυτό μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τελικά βγήκα και όλα τέλεια. Ο κος Σκουλός ήταν πολύ αυστηρός αλλά τα έλεγε όλα πολύ σωστά κι εγώ σεβόμουν αυτά που μου έλεγε και τα κατάφερα. Και η Βίκυ Καγιά ήταν αυστηρή, αλλά ήταν και πολύ γλυκιά. Η αλήθεια είναι πως αυτή με ταρακούνησε πιο πολύ και έφτασα εκεί που έφτασα. Πριν το GNTM δούλευα ως πωλήτρια σε φούρνο. Ήθελα να το κάνω για να είμαι ανεξάρτητη και να μη ζητάω χρήματα από τους γονείς μου και ασχολούμουν με το μόντελινγκ πιο πολύ σαν χόμπι.


Στο σχολείο τα παιδιά έκαναν σχόλια για τα μάτια μου και το σώμα μου, αλλά δεν πειράζει. Νομίζω ότι κάθε παιδί τα περνάει αυτά και απλά πρέπει να τα ξεπερνάς, να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Εμένα που με κορόιδευαν στο σχολείο, βγήκα νικήτρια του Greece’s Next Top Model. Αν μου πουν να αλλάξω τη μύτη μου, θα πάω σε άλλο πρακτορείο που θα με δεχτούν έτσι όπως είμαι. Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, οι άλλοι δεν θα σε αγαπήσουν», εξομολογήθηκε.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης