Τα «προφητικά» λόγια του Keith Flint: Όταν δεν θα μπορώ άλλο, θα αυτοκτονήσω

Τα «προφητικά» λόγια του Keith Flint: Όταν δεν θα μπορώ άλλο, θα αυτοκτονήσω

Ο frontman των Prodigy σε παλαιότερες συνεντεύξεις του είχε μιλήσει για τους «δαίμονές» του: τα ναρκωτικά, την κατάθλιψη και τον βίαιο πατέρα του - O «Firestarter» βρέθηκε νεκρός το πρωί της Δευτέρας σε  ηλικία 49 ετών

000_1E7129
Η είδηση του χαμού του frontman των Prodigy, Keith Flint προκάλεσε σοκ και θλίψη στο χώρο της μουσικής, αλλά και στους απανταχού φαν του συγκροτήματος.

Ο 49χρονος Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Εσεξ. Η σορός του εντοπίστηκε από την αστυνομία το πρωί της Δευτέρας όταν ασθενοφόρο κλήθηκε μετά από αναφορές για έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Η αυτοχειρία του θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Ο ίδιος ο Keith σε παλιότερες συνεντεύξεις του είχε μιλήσει ανοιχτά για τα ναρκωτικά, αλλά και τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη. Μάλιστα, το 2015 είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «όταν δεν θα μπορώ άλλο, θα αυτοκτονήσω».

«Δεν κάνω κράτει. Τα δίνω όλα τώρα. Πάντα το είχα αυτό ως άνθρωπος. Όταν δεν θα μπορώ πια, θα αυτοκτονήσω. Και ορκίζομαι πως αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με αυτοκτονικές τάσεις. Είναι κάτι θετικό. Όταν θα αρχίσω να τα "κάνω πάνω μου", τότε  θα με δείτε μπροστά από ένα λεωφορείο», είχε δηλώσει το 2015 στο περιοδικό FHM και τον Ματ Μπλέικ. 

Σε άλλη συνέντευξή του στους Times είχε υπαινιχθεί ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

«Βυθίστηκα στην κόκα, το "χόρτο", έπινα πολύ. Αυτό με έκανε μοναχικό, βαρετό και ρηχό. Άπλωνα στη σειρά χάπια, τα έπαιρνα και τα ξανάπαιρνα και είχα χάσει το λογαριασμό πόσα έχω πάρει μέχρι να λιποθυμήσω. Όμως θέλει πολλά αρ@@@ για να αυτοκτονήσεις. Και ήμουν δειλός», είχε αναφέρει τότε.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του

Κλείσιμο
Ο frontman των Prodigy δεν είχε να θυμάται και τα πιο ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Οι γονείς του χώρισαν, όταν ήταν πολύ μικρός. Μεγάλωσε για να γίνει ένας άνδρας που απείχε κατά πολύ από το παιδί με τα παχουλά μάγουλα και τα ακανόνιστα μαλλιά, όπως στη σχολική φωτογραφία του.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας βίαιος μ@@@ς. Όταν ήμουν παιδί είχα μοϊκάνα και θυμάμαι να με πηγαίνει με το ζόρι να  κουρευτώ. Όμως, επειδή υπήρχε μόνο μία “λωρίδα” μαλλιού, τελικά κατέληγα με κάτι σαν αφέλειες στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού μου και έμοιαζα με τον Τεν Τεν. Η ταπείνωση που βίωνα στο σχολείο ήταν μία αγριότητα», είχε δηλώσει στον Μπλέικ.

0_Keith-Flint


Σε ηλικία 15 ετών αποβληθηκε από το σχολείο, κάτι που ο ίδιος είχε αποδώσει στον άτακτο χαρακτήρα του.

Το 1989 συνάντησε τον DJ Liam Howlett σε ένα rave club στο Braintree και εξέφρασε την εκτίμησή του για τη μουσική του. Οι δυο τους σιγά σιγά δημιούργησαν τους Prodigy.

Τα τελευταία χρόνια ο Flint ήταν ιδιοκτήτης παμπ στο Έσσεξ και μάνατζερ της ομάδας Traction Control σε αγώνες μοτοσικλέτας.

Δεν τον είχαν δει για μέρες οι γείτονές του

Ο Φλιντ συχνά έβγαζε τα σκυλιά του βόλτα στη γειτονιά του, όμως οι γείτονες δεν τον είχαν δει για κάποιες μέρες πριν από τον θάνατό του.

«Δεν ξέρω πόσα σκυλιά είχε, ίσως οκτώ, και τα έβγαζε βόλτα και όταν ήθελε να τα μαζέψει τους φώναζε "αυγά και μπέικον" Είχε επίσης πολλάπουλιά σε ένα κλουβί. Πάντα σήκωνε το χέρι του και μας χαιρετούσε», δήλωσε μία γειτόνισσά του.

The Prodigy - Firestarter (Official Video)

The Prodigy - 'Breathe'
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης