Τα καυτά φιλιά της Κέιτ Μπέκινσεϊλ με τον 25χρονο Πιτ Ντάβιντσον

Τα καυτά φιλιά της Κέιτ Μπέκινσεϊλ με τον 25χρονο Πιτ Ντάβιντσον

Ζευγάρι με τον πρώην της Αριάνα Γκράντε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός -Χαμός στα social media, την επικρίνουν για τις ερωτικές της επιλογές

kate-beckinsale-bra-and-pantie
Για άλλη μια φορά η Κέιτ Μπέκινσεϊλ ξελογιάστηκε με άνδρα πολύ μικρότερό της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απασχολεί εντόνως τις τελευταίες μέρες τα διεθνή σκανδαλοθηρικά μέσα όχι με τη δουλειά της αλλά με τα ερωτικά της.  Η 45χρονη Κέιτ βγαίνει με τον 25χρονο κωμικό Πιτ Ντάβιντσον o οποίος ήταν ο πρώην της Αριάνα Γκράντε. Οι δυο τους μετά από κρυφτούλι επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό της με γνωσσόφιλα και όχι κρυφά αλλά μπροστά σε κόσμο.  Ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους, αντάλλαζαν καυτά φιλιά και όλα αυτά παρακολουθώντας αγώνα χόκεϊ.  Ο Πιτ που ήταν ζευγάρι με την Αριάνα Γκράντε είχε κάνει τατουάζ για εκείνη στο λαιμό του το οποίο όμως μετέτρεψε σε μαύρες καρδιές όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Kate-Pit
Kate-Pit1
Kate-Pit2


Οι φήμες για τη σχέση τους
Η Κέιτ και ο Πιτ φημολογείται ότι από τον περασμένο Ιανουάριο είναι ζευγάρι. Η ηθοποιός του «Underground» παρότι στο Instagram, φωτογραφίζεται «σόλο» και δεν δημοσιεύει φωτογραφίες με τον Πιτ,  δέχεται έντονη κριτική από κάποιους followers , για τις ερωτικές επιλογές της. Κάποιοι της λένε ότι «το αγόρι δίπλα της μοιάζει να είναι γιος της», αλλά εκείνη δεν πτοείται. Απαντάει με τρόπο... και σαφή υπονοούμενα.

Για την ιστορία πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ βγαίνει με νεότερο,από το 2017 έως το 2018 έβγαινε με τον κωμικό Ματ Ριφ, που είναι μόλις 4 χρόνια μεγαλύτερος από την εικοσάχρονη κόρη της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης