Βρετανίδα pop star πόσταρε βίντεο που τη δείχνει να... μαδάει τις τρίχες από τις θηλές της!

Βρετανίδα pop star πόσταρε βίντεο που τη δείχνει να... μαδάει τις τρίχες από τις θηλές της!

Όσα κι έχει να προσάψει κάποιος στην Βρετανίδα τραγουδίστρια Λίλι Άλεν, το σίγουρο είναι ότι είναι πέρα για πέρα... ακομπλεξάριστη

lili
Όσα κι έχει να προσάψει κάποιος στην Βρετανίδα τραγουδίστρια Λίλι Άλεν, που έχει προκαλέσει πολλές φορές αντιδράσεις με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις της, οφείλει πάντως να της αναγνωρίσει ότι είναι πέρα για πέρα... ακομπλεξάριστη.

Εχθές, η δημοφιλής ποπ σταρ πόσταρε στα social media ένα βίντεο που τη δείχνει να ετοιμάζεται για ένα after party, μετά την απονομή των Brit Awards.

Από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της, η Αλεν προσέφερε στους φαν της την ευκαιρία να δουν πώς ετοιμάζονται οι σελέμπριτις για τις μεγάλες τους εξόδους.

Χωρίς να φοβάται μήπως τσαλακώσει την εικόνα της, η νεαρή τραγουδίστρια δεν δίστασε να καταγράψει τη στιγμή που η μακιγιέρ της τη βοηθούσε να αποτριχώσει τις θηλές της και να τις καλύψει με μέικ απ, ώστε να μη φαίνονται μέσα από το διάφανο ρούχο που θα φορούσε στο πάρτι.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με τους χιλιάδες follower της.

«Δεν ήξερα καν ότι είχα τρίχες στις θηλές μου γιατί έχω καιρό να κοιτάξω στα στήθη μου» ακούγεται να λέει στο βίντεο η αυθόρμητη 33χρονη.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης