Virginie Viard, η συνεργάτιδα του Καρλ Λάγκερφελντ που αναλαμβάνει τα ηνία της Chanel

Virginie Viard, η συνεργάτιδα του Καρλ Λάγκερφελντ που αναλαμβάνει τα ηνία της Chanel

Η μέχρι πρότινος διευθύντρια των δημιουργικών στούντιο μόδας της Chanel και στενή συνεργάτιδα του Καρλ Λάγκερφελντ αναλαμβάνει καλλιτεχνική διευθύντρια του διάσημου οίκου μόδας 

20127218
Η επί 30 χρόνια στενή συνεργάτιδα του Καρλ Λάγκερφελντ Βιρζινί Βιάρ αναλαμβάνει τα ηνία της Chanel μετά τον θάνατό του, όπως ανακοίνωσε ο οίκος μόδας.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Καρλ Λάγκερφελντ, η Chanel ανακοίνωσε άμεσα το όνομα της αντικαταστάτριάς του. Η γυναίκα βρισκόταν στο πλευρό του διάσημου σχεδιαστή σχεδόν από την αρχή της καριέρας του στη Chanel, όπου βρέθηκε το 1987, όταν ένας οικογενειακός φίλος του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό την συνέστησε για πρακτική άσκηση στον σχεδιαστή. Έκτοτε, οι δυο τους ήταν αχώριστοι επαγγελματικά. Η Βιαρ ακολούθησε τον Λάγκερφελν στην Chloe το 1992 και ξανά στη Chanel το 1997, όπου μέχρι και τον θάνατο του σχεδιαστή κατείχε τη θέση της διευθύντριας των δημιουργικών στούντιο μόδας της Chanel.

Στο παρελθόν η Βιαρ έχει δηλώσει ότι μισεί να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Καρλ Λάγκερφελντ είχε πει γι' αυτήν: «Είναι το δεξί μου χέρι και το αριστερό μου χέρι», ενώ είχε προσθέσει ότι η σχέση τους είναι μία σχέση αληθινής φιλίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης