Ο Πασχάλης Τσαρούχας μιλά για το YFSF και τα σχόλια της Θεοφανίας Παπαθωμά

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μιλά για το YFSF και τα σχόλια της Θεοφανίας Παπαθωμά

Η ηθοποιός είχε κριτικάρει το Your Face Sounds Familiar 

tsarouxas
Η Θεοφανία Παπαθωμά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, σχολίασε αρνητικά το Your Face Sounds Familiar και συγκεκριμένα, τα σχόλια που γίνονται από την κριτική επιτροπή. Η ηθοποιός έκανε μια καυστική ανάρτηση στο προφίλ της και “κάρφωσε” τον Δημήτρη Σταρόβα για τα λεγόμενα του και την στάση του ως κριτής.



Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Φαίη Σκορδά. Αναφερόμενος στη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar σχολίασε και την ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά.


«Εγώ δεν το ήξερα καν το σχόλιο. Δεν μπορώ να σχολιάζω εγώ το σχόλιο καθενός. Η Θεοφανία βέβαια για την προσωπική μου ζωή δεν είναι ο καθένας. Εγώ παίρνω μέρος σε μια εκπομπή. Αλίμονο αν σχολίαζα τους κριτές η το σχόλιο καθενός. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Προφανώς κάτι την ενόχλησε και το είπε. Καλοσύνη της αν είχε την πρόθεση να με υπερασπιστεί. Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση και δεν το συζητήσαμε. Δεν το θεώρησα άξιο λόγου να το κουβεντιάσουμε», τόνισε.


Δείτε το σχέτικο απόσπασμα:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης