«Πόλεμος» Κούγια-Βατίδου για το επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους

vatidou_kougias_art

Ο Αλέξης Κούγιας διαμηνύει μέσω δελτίου τύπου στη σύζυγό του ότι το μέλλον και των δύο παιδιών τους είναι η συνέχιση και εξέλιξη του δικηγορικού του γραφείου – Η δήλωση έρχεται μετά τα όσα έγραψε η Εύη Βατίδου στον λογαριασμό της στο Instagram

Με δελτίο τύπου παρενέβη ο Αλέξης Κούγιας στην ανάρτηση της πρώην συζύγου του Εύης Βατίδου στο Instagram, που έγραψε ότι δεν θα ήθελε η κόρη της να κριθεί ως μοντέλο από την κριτική επιτροπή του GNTM, μια θέση που επανέλαβε και on camera.

Ο Αλέξης Κούγιας παρενέβη στον διάλογο, διαμηνύοντας στην Εύη Βατίδου ότι η φυσική εξέλιξη και των δύο τους παιδιών είναι η ενασχόλησή τους με τη δικηγορία.

«Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου», έγραψε ο κ. Κούγιας.

Μάλιστα, ο δικηγόρος ανέφερε ότι είναι «αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου, ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα», ενώ

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο κ. Κούγιας αναφέρει:

Στις 9/3/2002 αποκτήσαμε τον γιο μας Χρήστο Κούγια και στις 20/1/2005 αποκτήσαμε την κόρη μας Μάϊρα Κούγια.

Το Σεπτέμβριο του 2007 για λόγους, οι οποίοι δεν είναι δημοσιεύσιμοι, και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με θέματα ηθικής, αλλά άλλα που δεν είναι δημοσιοποιήσιμα και αφορούν εμέ και την πρώην σύζυγό μου λύθηκε ουσιαστικά ο γάμος μας.

Ακολούθησε μία ακραία και χωρίς τη δική μου αισθητική και συμμετοχή υπερπροβολή της μεταξύ μας αντιδικίας για ασυνήθιστο χρονικό διάστημα, την οποία χρησιμοποίησαν ανταγωνιστές μου και αντίδικοι των σημαντικών εντολέων μου (επιχειρηματιών, πολιτικών) για να πλήξουν την επαγγελματική μου εικόνα, γεγονός που ευτυχώς λόγω της βρεφικής τους ηλικίας δεν είχε κανένα αντίκτυπο στα δύο παιδιά μας.

Ταλαιπωρήθηκα δικαστικά για πολλά χρόνια για λόγους καθαρά οικονομικούς (διεκδίκηση τεραστίων ποσών διατροφών και τεραστίων ποσών για την περιουσία, την οποία είχα αποκτήσει προ του γάμου μου και μέρος της οποίας διεκδικούσε η πρώην σύζυγος μου) με τα γνωστά πρόσφατα νομικά αποτελέσματα εις βάρος της πρώην συζύγου μου.

Σημειωτέον, ότι προ αυτού του γάμου μου ουδέποτε είχα δώσει το παραμικρό δικαίωμα προβολής (είτε θετικής, είτε αρνητικής) της προσωπικής μου ζωής και οποιαδήποτε προβολή μου προήρχετο μόνο λόγω της προβολής των σημαντικών δικαστικών υποθέσεων, τις οποίες αναλάμβανα.

Σήμερα, παρατηρώ και πάλι, ανήμπορος να παρέμβω, μία καθημερινή, αδικαιολόγητη κατά την κρίση μου, προβολή διαφόρων (δεν θέλω να πάρω θέση να τις χαρακτηρίσω θετικά ή αρνητικά για ευνόητους λόγους) δημοσίων τοποθετήσεων της πρώην συζύγου μου Ευαγγελίας Βατίδου, που έχουν σχέση (αδιανόητο πως) με τη δήθεν μελλοντική ενασχόληση της ηλικίας 14 ετών κόρης μας Μάϊρας Κούγια με το επάγγελμα του μόντελινγκ.

Έχοντας κι εγώ τη γονική μέριμνα των δυο ανήλικων παιδιών μας θέλω για πρώτη και τελευταία φορά να τονίσω τα εξής:

Και τα δύο παιδιά μας είναι δυο πολύ σοβαρά – ταπεινά παιδιά με εξαιρετικές μαθητικές επιδόσεις στο δυσκολότερο σχολείο της ελληνικής επικράτειας.
Η κόρη μας Μάϊρα είναι και πρόεδρος της τάξεώς της.

Το μέλλον και των δύο παιδιών μας υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι η συνέχιση και η καλύτερη εξέλιξη του δικηγορικού μου γραφείου και ήδη ο γιος μου Χρήστος έχει επιλέξει στο σχολείο του στη Β’ Λυκείου αυτήν την κατεύθυνση.

Είμαι βέβαιος κι ελπίζω ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου.

Είμαι αγανακτισμένος με τη συμμετοχή και την υπερδημοσίευση φωτογραφιών της κόρης μου (έστω και με καλυμμένα τα μάτια) σε διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες επιλέγει να συμμετέχει η πρώην σύζυγός μου, οι οποίες δεν είναι συμβατές ούτε με την ηλικία της κόρης μου, ούτε με τα της δικής της επιλογής προσωπικά και μαθητικά ενδιαφέροντα, αλλά και με την αληθή της ταπεινή και ευαίσθητη προσωπικότητα.

Παρακαλώ με αυτήν τη σημερινή μου γραπτή τοποθέτηση να εξαφανιστεί από σήμερα πάσα αναφορά στις δήθεν μελλοντικές επαγγελματικές ενασχολήσεις της 14χρονης κόρης μου, αλλά και κάθε αναφορά σ’ αυτήν, διότι ούτε η ίδια το επιθυμεί ανεξαρτήτως του ότι δεν μπορεί προσωπικά να αντιδράσει λόγω της ηλικίας της και των ευαισθησιών της κι είμαι βέβαιος ότι αυτό θα το σεβαστείτε.

Παρακαλώ αυτή η τοποθέτησή μου να δημοσιοποιηθεί και να κλείσει αμέσως το θέμα εδώ.

Θέλω να σεβαστείτε ότι δεν επιθυμώ την οποιαδήποτε αντιδικία με την πρώην σύζυγό μου.

Παρακαλώ όπως το παρόν να διαβασθεί αυτούσιο και όχι με περικοπές, και δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν επιθυμώ καμία ραδιοφωνική και τηλεοπτική τοποθέτηση πάνω σε αυτό.

Αθήνα, 11/02/2019
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξης Κούγιας

ΣΧΟΛΙΑ (74)

το μυαλό του...

Είχα πάντα αυτή την απορία. Τόσο έξυπνος άνθρωπος που υποτίθεται ότι είναι, άνθρωπος της πιάτσας, του ποδαριού, που κυκλοφορεί και εκπροσωπεί τα καλύτερα "μπουμπούκια", πως ξεγελάστηκε και νόμιζε ότι ήταν καλό κορίτσι και ιδανική για οικογένεια και μητέρα (χρησιμοποιώντας τα όσα ο ίδιος είχε πει τότε, το θυμάμαι σε μια συνέντευξη του). Μήπως μας δουλεύει; Αφήστε που αν πράγματι ήταν τόσο ακατάλληλη, με πειστήρια ανηθικότητας και παραβατικής συμπεριφοράς, ας της είχε πάρει την επιμέλεια. Μια χαρά μπορούσε. Αλλά μετά θα έπρεπε να αφήσει τις κάμερες και να τρέχει τα πρακτικά και καθημερινά των παιδιών. Αλλά από μακριά, μια χαρά ξέρει να κάνει κριτική. Οπως όλοι οι πατεράδες. Και ποιος νομίζει ότι γίνεται περισσότερο ρεζίλι με την επιστολή; Αυτός, αυτή, ή μήπως τα ίδια τα παιδιά που δεν είναι πια μικρά. Τι νομίζει ότι θα συζητάνε οι φίλοι τους και οι συμμαθητές τους; Οι έφηβοι είναι αμείλικτοι σε αυτή την ηλικία!

dim

Οχ διαιωνίζεται το είδος. Δεν θα γλιτώσουμε ποτέ

καλύτερα να μασάς..

Μην μιλήσω για τα παιδιά, διότι είναι ανήλικα και δεν πρέπει. Αλλά αυτά περί ταπεινότητας τους και χαμηλοβλεπούσας κόρης κύριε Κούγια μου μην τα λέτε δημοσίως, δεν είναι ξέρετε μόνα τους στο σχολείο. Γελάνε και οι πέτρες... Αφήστε που δείχνετε ότι δεν τα γνωρίζετε...

Ντίνος

Σε περίπτωση διάστασης ή διαζυγίου των γονέων, η γονική μέριμνα εξακολουθεί να ασκείται και από τους δύο από κοινού, την επιμέλεια όμως ασκεί αποκλειστικά και μόνο ο ένας. Δηλ. ο Αλέξης έχει την γονική εκπροσώπηση και χειρίζεται τα περιουσιακά κλπ. Την επιμέλεια δηλ. την ανατροφή, την επίβλεψη, τη μόρφωση και την εκπαίδευση τα έχει η μητέρα. Άρα ο Μέγας Αλέξης λουφάρει και δεν κουράζεται καθόλου.

Μοντελοπνίχτης

Εγώ θέλω η κόρη του να γίνει μοντέλο...

Σωστά!

Όταν κάνουμε ό,τι κάνουμε στις κόρες άλλων είναι καλά. Όταν πρόκειται για τις δικές μας κόρες όμως το "βλέπουμε" διαφορετικά το πράγμα, αναθεωρούμε, συνετιζόμαστε , ρόδα όμως είναι και γυρίζει. Σαν ένα γνωστό μου που του άρεσε να παίζει με τις γυναίκες, όμως δεν ήθελε μετά το ίδιο να συμβεί και με τις κόρες του, τις οποίες είχε υπό αυστηρή πειθαρχία. Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

CHRIS

ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ?

Dimitris

"Είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ κι ΕΛΠΙΖΩ ότι το ίδιο θα επιλέξει και η κόρη μου". Βεβαιότητα και ελπίδα στην ίδια πρόταση, έτσι για το ξεκάρφωμα. Α ρε έρμα παιδάκια. "Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα..."

στο μεταξύ

να υποθέσω ότι τα ίδια τα παιδιά δεν τα έχει ρωτήσει κανείς τι πραγματικά θέλουν ....

Σωστό σχόλιο !

Αυτή είναι η ουσία. Ότι πρέπει να αφήσουν τα παιδιά να επιλέξουν αυτό που τα ίδια πραγματικά θέλουν και όχι να τα κατευθύνουν βάσει των δικών τους φιλοδοξιών.

άντε μπράβο...

Μάζεψε τα λουριά Αλέξη ξέφυγε πάλι το τσόκαρο !!!

Σκούρα τα πράματα !

Κάθε ηθικός και πνευματικά πειθαρχημένος νέος της Ελλάδας αποτελεί στόχο εξόντωσης από τους παραδοσιακούς εχθρούς της χώρας , όπως επίσης και από τις ισχυρότερες οικονομικά χώρες του πλανήτη που ήρθαν κακομαθημένες σεξουαλικά από το πρώην Ανατολικό μπλοκ.

Γιώργος

Έλα τώρα Χάνς, πες μας ότι είσαι υπερήφανος χιτλερικός. Μη ντρέπεσαι.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης