Ariana Grande: Τρελή καζούρα online για το fail ιαπωνικό τατουάζ της που σημαίνει... «μικρή ψησταριά»!

Ariana Grande: Τρελή καζούρα online για το fail ιαπωνικό τατουάζ της που σημαίνει... «μικρή ψησταριά»!

Η νεαρή τραγουδίστρια ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στο τραγούδι της Seven Rings, όμως τελικά κατέληξε να γράψει στο χέρι της κάτι τελείως διαφορετικό...

ariana
Το γεγονός ότι η Ariana Grande είναι vegan, καθιστά ακόμα πιο ξεκαρδιστική την γκάφα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, η οποία επέλεξε πρόσφατα να κάνει ένα ιαπωνικό τατουάζ στην παλάμη της, χωρίς ωστόσο να διπλοτσεκάρει την ορθογραφία για να βεβαιωθεί ότι θα εβγαζε νόημα!

Η διάσημη ποπ σταρ ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στο τραγούδι της Seven Rings, γράφοντας με τατουάζ στην παλάμη της τον τίτλο του, μεταφρασμένο στα Ιαπωνικά.

Ωστόσο, η 25 έκανε ένα κρίσιμο λάθος, ξεχνώντας να συμπεριλάβει έναν χαρακτήρα. Ως αποτέλεσμα, η φράση που πλέον κοσμεί την παλάμη της τραγουδίστριας μεταφράζεται ως «sichirin», έναν τύπο μικρής ψησταριάς που λειτουργεί με κάρβουνα.

Αμέσως αφού «χτύπησε» το τατουάζ της, η Grande δημοσίευσε περήφανη φωτογραφίες στα social media. Εκεί φυσικά την περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, με δεκάδες ακόλουθούς της να επισημαίνουν το λάθος της και να την παίρνουν «στο ψιλό», επειδή την πάτησε σαν... άσχετος τουρίστας σε ασιατική χώρα.



Κλείσιμο
Σε μία σειρά αναρτήσεων που κατόπιν διέγραψε (μαζί με τις επίμαχες φωτογραφίες) η Grande παραδέχεται ότι φταίει η ίδια για την γκάφα, επειδή ξέχασε έναν χαρακτήρα. Όπως επισήμανε πάντως, επειδή το συγκεκριμένο σημείο είναι πολύ ευάλωτο, «δεν είναι σίγουρη ότι θα άντεχε τον πόνο που θα απαιτούσε ένα μεγαλύτερο τατουάζ». Επίσης, εξέφρασε αισιοδοξία ότι δεν θα χρειαστεί για πολύ καιρό να αντικρίζει το λάθος της, αφού τα τατουάζ στην παλάμη ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα, λόγω της καθημερινής επαφής με αντικείμενα.

Παρά την ψύχραιμη αντιμετώπισή της πολλοί χρήστες των social media συνέχισαν ακάθεκτοι την καζούρα, με την 25χρονη να τους γράφει στο τέλος απηυδισμένη «να αφήσουν ήσυχη την ίδια και την ψησταριά της».
Δείτε βίντεο: Ariana Grande: Το fail ιαπωνικό τατουάζ και η «μικρή ψησταριά» που την ...έψησε στα social!
Ariana Grande: Το fail ιαπωνικό τατουάζ και η «μικρή ψησταριά» που την ...έψησε στα social!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης