Η συγκλονιστική ιστορία της Άννας από το GNTM: «Όταν μίλησα πρώτη φορά με τη μάνα μου, μου είπε καλύτερα να είχες πεθάνει»

Η συγκλονιστική ιστορία της Άννας από το GNTM: «Όταν μίλησα πρώτη φορά με τη μάνα μου, μου είπε καλύτερα να είχες πεθάνει»

Το νεαρό κορίτσι μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Ελεονώρα Μελέτη  

mes6
Μπορεί το όνειρο για το GNTM να έμεινε μισό, όμως για την Άννα Ραφαέλα Μπαζάν που έχει παλέψει στη ζωή από τότε που γεννήθηκε, φαίνεται να μοιάζει με μια όμορφη εμπειρία που της επιβεβαίωσε αυτό που ήδη ξέρει: ότι η ζωή είναι διαρκής αγώνας! Ένας αγώνας που ξεκινάει όταν η ίδια έρχεται ως καρπός μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.


Η Άννα ήταν το τέταρτο παιδί μιας μητέρας που η σχέση με τον πατέρα ήταν περιστασιακή και σύντομη. Ζει τα παιδικά της χρόνια στην Κατερίνη.Ο πατέρας της σκληρός και αυταρχικός.

Τα οικονομικά προβλήματα δημιουργούν εντάσεις και τον κανουν ακόμα πιο νευρικό και βίαιο απέναντί της.


Η Άννα το σκάει από το παράθυρο και βρίσκει καταφύγιο στο φιλόξενο σπίτι ενός γειτονικού ζευγαριού. Όταν ο πατέρας συνειδητοποιεί ότι η Άννα έχει φύγει από το σπίτι θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και θα πάθει εγκεφαλικό.

«H μητέρα μου με γένησε και όταν ήμουν 5 ημερών με πήρε ο πατέρας μου από το νοσοκομείο για να με μεγαλώσει γιατί η μητέρα μου δεν με ήθελε καθόλου. Ο πατέρας μου ήταν πολύ βίαιος απέναντί μου. Μαγείρευα, σκούπιζα, έκανα όλες τις δουλειές του σπιτιού και μάλιστα μια φορά όταν γύρισα από το σχολείο, ο πατέρας μου με χτύπησε γιατί δεν έιχα ξεσκονίσει καλά το σπίτι.Πέρασα πολύ δύσκολα μαζί του ώσπου σε ηλικία 12 ετών αναγκάστηκα να το σκάσω από το παράθυρο για να γλιτώσω από αυτόν τον άνθρωπο».


Η Άννα σε ηλικία 12 ετών περνάει την πόρτα του ορφανοτροφείου ΜΕΛΙΣΣΑ. Μεγαλώνοντας αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της από την οποία ξαναέζησε την απόρριψη για δεύτερη φορά. «Όταν την πήρα τηλέφωνο μου είπε για μένα καλύτερα να ειχες πεθάνει. Ο πατέρας μου πέθανε , με τη μητέρα μου δεν έχω καμία επικοινωνία γιατί δεν με ήθελε ποτέ, και επειδή όλο αυτό με στενοχωρεί έχω σταματήσει να κάνω προσπάθειες να τα βρω μαζί της.

Κλείσιμο
Έχω άλλα τρία μεγαλύτερα αδέρφια με τα οποία δεν έχω επαφές. Την ημέρα που μπήκα στο Next Top Model και με είδαν στην τηλεόραση, μου έστειλε μήνυμα η αδερφή μου και μου είπε ότι δεν φταίμε εμείς για τις επιλογές των γονιών μας και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία. Είμαι μόνη μου , προχωράω μπροστά και δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου τα παιδικά μου χρόνια γιατί ήταν πολύ άσχημα».


Η όμορφη Άννα παράλληλα με το ανοιχτό πανεπιστήμιο, έκανε πιάνο, έχει πτυχίο χορού, μιλάει 4 γλώσσες και έχει κάνει αρκετά σεμινάρια δημιουργικής γραφής και αφηγήσεις παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους.

Μάλιστα , το ταλέντο της στη συγγραφή έχει κερδίσει έπαινο από τον πανελλήνιο διαγωνισμό λογοτεχνίας , όταν αποτύπωσε στο χαρτί την ημέρα που έφυγε από το σπίτι της.

Απόψε λίγο «ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ» στον Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχτεί την Άννα Ραφαέλα Μπαζάν όπου θα μιλήσει για την απόρριψη που βίωσε από την ίδια της τη μητέρα, τα δύσκολα παιδικά χρόνια δίπλα στον πατέρα της, αλλά και την αποχώρησή της από το Νext Top Model.





mes5
mes4
mes3
mes2





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης