Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Θέμο Αναστασιάδη

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Θέμο Αναστασιάδη

Το δώρο που της έκανε όταν γέννησε το γιο της

fay_skorda_new
«Θα ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση, έφυγε χθες από τη ζωή ο Θέμος Αναστασιάδης σε ηλικία 61 ετών. Από ότι γνωρίζω, ήταν γνωστό στους δημοσιογράφους ότι ο άνθρωπος έδινε “μάχη” με τον καρκίνο. Ένα μεγάλο διάστημα ζούσε στην Ελβετία, πηγαινοερχόταν. (…) Χθες απεβίωσε, συλλυπητήρια να πούμε στην οικογένεια του, στους δικούς του ανθρώπους. Ένας άνθρωπος που δούλεψε στον ΑΝΤ1 για πολλά χρόνια, πρωτοπόρος αρκετά με όλα αυτά τα κόνσεπτ που είχε δημιουργήσει μαζί με τον Βαγγέλη Περρή», είπε η Φαίη Σκορδά αναφερόμενη στο θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο InstaStory που έκανε το πρωί της Τετάρτης (23/01) με το οποίο αποχαιρέτησε τον παρουσιαστή. Δημοσίευσε ένα ξύλινο αλογάκι και έγραψε πάνω στην εικόνα: «Καλό ταξίδι Θέμο». Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως το ξύλινο αλογάκι ήταν δώρο από τον παρουσιαστή, για τον γιο της Γιάννη.

fay_alogo


«Για τον κόσμο είναι ο Θέμος Αναστασιάδης, είναι οι εκπομπές, είναι η εφημερίδα. Θεωρώ ότι καθένας κρατά το δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Ο τρόπος που θυμόμαστε κάτι, έχει να κάνει με το πως είμαστε. Εγώ κρατάω αυτό το αλογάκι. Όταν είχα μείνει έγκυος είχε χαρεί πάρα πολύ και είχε φτάσει στο σπίτι σχεδόν ένα φορτηγό που κατέβαιναν τα δώρα. Είχα πάθει σοκ! Δεν το περίμενα. Ήταν μη αναμενόμενο. Από τη χαρά του είχε στείλει πάρα πολλά δώρα για τον Γιάννη και αυτό το αλογάκι του έχουμε κρατήσει», εξομολογήθηκε.


Το δώρο του Θέμου Αναστασιάδη στη Φαίη Σκορδά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης