Μπραντ Πιτ-Σαρλίζ Θερόν: Πριν από έξι μήνες σε κοινή τους φωτογράφιση το πρώτο... «κονέ»;

Μπραντ Πιτ-Σαρλίζ Θερόν: Πριν από έξι μήνες σε κοινή τους φωτογράφιση το πρώτο... «κονέ»;

Σιγή ιχθύος τηρούν ο Μπραντ Πιτ και η Σαρλίζ Θερόν σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση τους - Τελικά δεν τους γνώρισε ο Σον Πεν, όπως είχαν μεταδώσει αρχικά τα διεθνή ΜΜΕ

breit
Σιγή ιχθύος τηρούν ο Μπραντ Πιτ και η Σαρλίζ Θερόν σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση τους που, χωρίς ακόμα να έχει καν επιβεβαιωθεί, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των social media.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του περιοδικού People, η πρώτη «σπίθα» για το ρομάντζο των διασήμων άναψε πριν από έξι μήνες, σε μια φωτογράφιση που έκαναν οι δύο τους, μαζί με τον ηθοποιό Άνταμ Ντράιβερ, για τη διαφημιστική καμπάνια των ρολογιών Breitling.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης για την εν λόγω διαφήμιση, ο Πιτ και η Θερόν πέρασαν αρκετές ώρες μαζί, αναφέρει το δημοσίευμα του People.
«Πριν από έξι μήνες, έκαναν μαζί μια φωτογράφιση και πέρασαν αρκετό χρόνο παρέα. Το τι συνέβη όμως στο ενδιάμεσο διάστημα μέχρι σήμερα, μένει να αποκαλυφθεί», αναφέρει η πηγή.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Breitling δημοσίευσε ένα sneak peek video της ασπρόμαυρης διαφήμισης.

Το περασμένο Σάββατο, η είδηση για τον φημολογούμενο δεσμό των δύο σταρ έκανε τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ. Σύμφωνα με τη Sun, το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει πριν από έναν μήνα, όταν τους σύστησε ο Σον Πεν, πρώην της 43χρονης ηθοποιού.

Ωστόσο η «πηγή» του People διαψεύδει κατηγορηματικά ότι παρενέβη ο Πεν, με τον οποίο η Θερόν είχε έναν μάλλον άσχημο χωρισμό. «Αυτό είναι τελείως ψευδές, δεν είχε καμία σχέση με την γνωριμία τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Τα δύο "πιτσουνάκια" δεν μπορούσαν να κρατήσουν ο ένας τα χέρια του μακριά από τον άλλον σε μια εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα. Αντάλλαζαν συνεχώς αγγίγματα και εκείνος την κρατούσε από τη μέση. Κάποια στιγμή της έκλεισε το μάτι. Ο Μπραντ έδειχνε πολύ καλύτερα ψυχολογικά, και οι δύο τους έμοιαζαν ευτυχισμένοι», είπε χαρακτηριστικά η πηγή της Sun.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, γύρω στα Χριστούγεννα ο Πιτ και η Θερόν πέρασαν μερικές μέρες μαζί στην πολυτελή έπαυλη του ηθοποιού στο Λος Φελίς της Καλιφόρνια.

Πάντως, η πανέμορφη Θερόν φαίνεται να μην έχει γνωρίσει ακόμα τα τέσσερα παιδιά του νέου της αγαπημένου με την πρωην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης