Celebrity Travel: Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει με ένα special επεισόδιο

Celebrity Travel: Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει με ένα special επεισόδιο

Αυτό το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 20.00το CelebrityTravel κάνει ένα θεαματικό flashback σε μια σειρά από αξέχαστα ταξίδια του Νίκου Κοκλώνη με τους celebrity καλεσμένους του από την αρχή της φετινής σεζόν.

celeb_ar
Πρώτη στάση η Λατινική Αμερική, σε στιγμές με ανεβασμένη αδρεναλίνη. Οι καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη κυριολεκτικά πέταξαν: ο Νίκος Μουτσινάς με ελικόπτερο πάνω από το Ρίο Ντε Τζανέιρο, ο Πάνος Βλάχος με zipline πάνω από ένα τροπικό δάσος στην Κόστα Ρίκα -ακόμη και χωρίς δίχτυ ασφαλείας!- οι αδελφοί Σεϊτη με αλεξίπτωτο πάνω από τα βράχια της Λίμας.

Πολλές ήταν οι στιγμές που ο Νίκος και οι καλεσμένοι του δε θα ξεχάσουν ποτέ. Οι στενές επαφές με κροκόδειλους στην Κόστα Ρίκα ήταν ένα σαφάρι από αυτά που κόβουν την ανάσα. Την ανάσα, όμως, κόβει και η στιγμή που ο Νίκος και οι καλεσμένοι του ανακαλύπτουν τη μυστηριώδη γοητεία του Μάτσου Πίτσου.

Αν και η παραδοσιακή γαστρονομία των Ίνκας δεν άφησε στην ομάδα του CelebrityTravel και πολύ καλή γεύση, από την άλλη η βραζιλιάνικη κουζίνα με τις γιαπωνέζικες επιρροές της ήταν χάρμα οφθαλμών, αλλά και νοστιμιάς.
Ήταν πολλές οι ξεχωριστές στιγμές μπροστά από τις κάμερες. Υπήρξαν, όμως, και κάποιες εμπειρίες που έμειναν εκτός επεισοδίων και προβάλλονται τώρα για πρώτη φορά. Στο specialαυτό επεισόδιο βλέπουμε τις γυναίκες των Άνδεων να μας παρουσιάζουν την παραδοσιακή τέχνη της επεξεργασίας μαλλιού, αλλά και της δημιουργίας των διάσημων υφαντών της περιοχής.

Επόμενη στάση η Αγία Πετρούπολη, μια πόλη με αυτοκρατορική ατμόσφαιρα, γεμάτη θησαυρούς σε Μουσεία και Παλάτια. Οι βόλτες με τον ΜπρούνοΤσιρίλο και την Έλενα Ασημακοπούλου ήταν ατέλειωτες παρά την παγωνιά και είχαν τα πάντα: παραδοσιακούς ρωσικούς χορούς, κλασικές λιχουδιές, επίσκεψη στο ανάκτορο της Μεγάλης Αικατερίνης, αλλά και ένα πρωτότυπο μουσείο βότκας –περιπλανήσεις στην πανέμορφη πόλη της Ρωσίας που σε αυτό το επεισόδιο βλέπουμε επίσης για πρώτη φορά.

Αυτό το Σάββατο 19/1 στις 20.00 στο OPEN ξεφυλλίζουμε το ταξιδιωτικό άλμπουμ του 2018 πριν βουτήξουμε στις νέες μας περιπέτειες για το 2019, συνεχίζοντας τις εξερευνήσεις μας στις πιο όμορφες γωνιές του πλανήτη.


Κλείσιμο
celeb1
celeb2
celeb3
celeb4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης