Η Καίτη Φίνου έκανε τατουάζ στη μνήμη της αδερφής της

Η Καίτη Φίνου έκανε τατουάζ στη μνήμη της αδερφής της

Δείτε τη φωτογραφία 

Kaiti_Finou_exof
Η Καίτη Φίνου πρόσφατα πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, καθώς η μεγαλύτερη αδερφή της, η Μαίρη, έφυγε από την ζωή, μετά από ανακοπή καρδιάς. Η ηθοποιός, είχε τεράστια αδυναμία στην αδερφή της και είχαν εξαιρετικές σχέσεις. Εχθές, η Καίτη Φίνου αποφάσισε να κάνει το πρώτο της τατουάζ, αφιερωμένο στον σημαντικό αυτό άνθρωπο της ζωής της, τιμώντας έτσι τη μνήμη της.


Η Καίτη Φίνου έκανε ένα τατουάζ στο χέρι της με το αρχικό γράμμα του ονόματος της αδερφής της, το οποίο έχει επάνω του δύο φτερά και ένα φωτοστέφανο. Η ηθοποιός ανέβασε την φωτογραφία με το τατουάζ στο λογαριασμό της στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως αυτό είναι το πρώτο «χτύπημα» που έχει κάνει πάνω της.

«Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε…Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο… Πώς να σου πω καλό ταξίδι…Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου…» ήταν το μήνυμα της Καίτης Φίνου, όταν έμαθε για τον θάνατο της αδερφής της.


finou1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης