Έμιλι Ρατακόφσκι: Αυτή είναι η διατροφή που κάνει για κορμί «κόλαση»

Έμιλι Ρατακόφσκι: Αυτή είναι η διατροφή που κάνει για κορμί «κόλαση»

«Μου αρέσει να επιλέγω ισορροπημένα γεύματα για να δίνω στο σώμα μου ενέργεια και να είμαι υγιής», λέει το γνωστό μοντέλο

Emily_Ratakofksi
Έχει ένα πανέμορφο, γυμνασμένο και πολύ θηλυκό σώμα. Η Έμιλι Ρατακόφσκι ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να προκαλεί πανικό με κάθε της εμφάνιση και με κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Tι διατροφή ακολουθεί και τι τρώει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Βρήκα το καθημερινό διατροφικό της πρόγραμμα και σου το μεταφέρω.

Πρωινό
Το πρωί ξεκινάει την ημέρα της με υδατάνθρακες και έτσι τρώει kouign-amann από το αγαπημένο της cafe. Αυτό είναι ένα είδος κρουασάν βουτύρου. Το κρουασάν της συνοδεύει με μια κούπα σκέτου καφέ. Όταν θέλει να φάει κάτι διαφορετικό από το κρουασάν προτιμάει γκρανόλα, γιαούρτι ή φρυγανισμένο ψωμί.

Μεσημεριανό
Το μεσημέρι τρώει κλασικά αυτά που τρώνε όλα τα μοντέλα. Συγκεκριμένα της αρέσει να τρώει σαλάτα με κρέας ή ψάρι. Κάποιες φορές μπορεί να φάει ένα σάντουιτς με μπόλικα λαχανικά. Όπως έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της της αρέσει πολύ το κρέας και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό. «Μου αρέσει να επιλέγω ισορροπημένα γεύματα για να δίνω στο σώμα μου ενέργεια και να είμαι υγιής».

Διαβάστε περισσότερα για τη διατροφή της Έμιλι Ρατακόφσκι στο keep up
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης