Ο Σάκης Ρουβάς με την οικογένειά του στα Λουτρά Πόζαρ

Ο Σάκης Ρουβάς με την οικογένειά του στα Λουτρά Πόζαρ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εντοπίστηκε κοντά στα διάσημα Λουτρά Πόζαρ σε μια έξοδο για φαγητό μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, τα παιδιά τους και τους γονείς της Κάτιας σ' ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής

sakis4
Ο Σάκης Ρουβάς, παρά τις ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του, έχει αποδείξει πολλές φορές, ότι φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για την οικογένειά του.

Αυτή τη φορά ο δημοφιλής τραγουδιστής εντοπίστηκε στο χωριό Όρμα, κοντά στα διάσημα Λουτρά Πόζαρ σε μια έξοδο για φαγητό μαζί με την σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, τα παιδιά τους και τους γονείς της Κάτιας σ' ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της περιοχής.

Η παρουσία του αγαπημένου καλλιτέχνη δεν πέρασε απαρατήρητη και πολύ σύντομα τα κινητά όσων βρίσκονταν στο μαγαζί -και ειδικά των κοριτσιών- πήραν φωτιά, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον πλησίασαν και του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

O δημοφιλής καλλιτέχνης επέλεξε να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων στα Λουτρά Πόζαρ και δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει το μπάνιο του στα ιαματικά νερά της περιοχής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης