H Έμιλι Ρατακόφσκι μας δείχνει τα οπίσθιά της

H Έμιλι Ρατακόφσκι μας δείχνει τα οπίσθιά της

Η νέα φωτογραφία που έριξε το Instagram

emily_new
Για άλλη μια φορά η Έμιλι Ρατακόφκσι ξαναχτύπησε όπως μόνο αυτή ξέρει. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο παρουσίασε με το δικό της μοναδικό τρόπο τα εσώρουχά της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

Η Έμιλι γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες. Μετά από αυτή τη συμμετοχή της σε αυτό το μουσικό βίντεο, θεωρείται ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

emily1


Έχει εμφανιστεί στα εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως στο (FHM, GQ, Cosmopolitan, British GQ, Instyle UK κ.α.) ενώ έχει εμφανιστεί σε τέσσερα μουσικά βίντεο. Η πρώτη της συμμετοχή σε ταινία του κινηματογράφου ήταν το 2014 στην ταινία Gone Girl με τον Ben Afleck ενώ το 2015 είχε πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Entourage και We Are Your Friends με τον Zack Efron.

View this post on Instagram

details

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης