Ιωάννα Τούνη: Δεν βλέπω κάτι προκλητικό στη φωτογραφία στο Μνημείο του ολοκαυτώματος, τα πόδια μου ήταν στην ανάταση

Ιωάννα Τούνη: Δεν βλέπω κάτι προκλητικό στη φωτογραφία στο Μνημείο του ολοκαυτώματος, τα πόδια μου ήταν στην ανάταση

Απέδωσε τις αντιδράσεις στο ότι «ο κόσμος δεν γνωρίζει την ιστορία του μέρους» - «Εγώ βρίσκω κάτι καλλιτεχνικό σε ό,τι ανεβάζω. Δεν βρίσκω κάτι σε αυτή τη φωτογραφία» επέμεινε.

toyni-new1
Να εξηγήσει το σκεπτικό της πίσω από την αμφίεση με την οποία φωτογραφήθηκε στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο αλλά και να απαντήσει στους επικριτές της επιχείρησε η Ιωάννα Τούνη μιλώντας στην εκπομπή «Μέσα στη Νύχτα» με την Ελεωνόρα Μελέτη.

Η Ιωάννα Τούνη επέμεινε ότι δεν υπάρχει κάτι προκλητικό στη φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει με τα πόδια ανοιχτά. «Εγώ δεν βλέπω κάτι προκλητικό, έχω τα πόδια μου σε ανάτηση. Σου φαίνεται προκλητική αυτή η πόζα;» είπε ενώ την ίδια ώρα αναπαριστούσε το πώς στήθηκε μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Εξήγησε, δε, ότι δεν φορούσε καλσόν γιατί «δεν μπορώ τα καλσόν, το ξέρουν όσοι με γνωρίζουν».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Once a year, go somewhere you’ve never been before. // #🅱🅴🆁🅻🅸🅽 #travel #europe #lovemylife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η ® (@j.touni) στις



Η ίδια απέδωσε τις αντιδράσεις στο ότι «ο κόσμος δεν γνωρίζει την ιστορία του μέρους». «Εγώ τη γνώριζα. Όλοι ξέρουν μέσες άκρες ότι έχει συμβεί κάτι πολύ άχημο. Αυτό το μνημείο έχει χτιστεί το 2005, ο κόσμος πίστευε ότι είχα μπει σε νεκροταφεία και είχα πατήσει σε τάφους. Έχει γίνει με αφορμή το θάνατο των Εβραίων στο Χίτλερ. Δεν έχει σχέση αυτό καθαυτό με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, είναι προς αυτούς αλλά δεν είναι το σημείο που έγινε αυτό» συμπλήρωσε χαρακτηρίζοντας «δυσάρεστο» ό,τι έγινε με τους Εβραίους.

Στην ερώτηση γιατί μετά τις αντιδράσεις ανήρτησε την ίδια φωτογραφία αλλά «ντυμένη» η Ιωάννα Τούνη απάντησε ότι «δεν με ενόχλησε ο κόσμος που μπορεί να είναι απαίδευτος, με ενόχλησε η στάση των δημοσιογράφων που μιλούσαν για αγράμματη κοπέλα».

Κλείσιμο
«Εγώ βρίσκω κάτι καλλιτεχνικό σε ό,τι ανεβάζω. Δεν βρίσκω κάτι σε αυτή τη φωτογραφία» επέμεινε.

Υποστήριξε, τέλος, ότι «δεν θεωρώ ότι υπάρχουν για κάθε σημείο τα κατάλληλα ρούχα. Είναι έξω έξω σε μια πλατεία και βγαίνω φωτογραφία, θα μπορούσε να είναι ένα οποιδήποτε μνημείο».

Ιωάννα Τούνη μετά τα μεσάνυχτα part1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης