Μπάμπι Κριστίνα: Ποια είναι η 16χρονη ερωμένη του Γούντι Άλεν

Μπάμπι Κριστίνα: Ποια είναι η 16χρονη ερωμένη του Γούντι Άλεν

Όταν ακόμα ήταν έφηβη, προσέγγισε τον 41χρονο τότε διάσημο σκηνοθέτη και ηθοποιό, αλλάζοντας τη ζωή της - Οι δύο όροι που έθεσε ο Γούντι Άλεν και δέχθηκε η Μπάμπι

woody_christina_arthro
Στις 17 Δεκεμβρίου, η Μπάρμπαρα «Μπάμπι» Κριστίνα Ένγκελχαρντ, προκάλεσε... σεισμό στη σόου μπιζ, αποκαλύπτοντας το ερωτικό τρίο στο οποίο συμμετείχε με τη Μία Φάροου και τον Γούντι Άλεν, όταν βρισκόταν σε ηλικία 16 ετών! Ένα 24ωρο μετά, ο πλανήτης αναρωτιέται... Ποιο είναι το κορίτσι που σύναψε κρυφή ερωτική σχέση με έναν από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου;

Η Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ προκάλεσε σάλο με τη συνέντευξή της στο περιοδικό Hollywood Reporter, 42 χρόνια μετά την ιστορία που αποκάλυψε με τους δύο διάσημους παρτενέρ της. Το πρώην μοντέλο έφτασε αισίως σε ηλικία 58 χρόνων και όπως ισχυρίζεται, η κρυφή ερωτική σχέση της με τον Γούντι Άλεν διήρκεσε οκτώ χρόνια.

«Ήταν μία ιστορία αγάπης», δήλωσε η ίδια, καθιστώντας σαφές ότι συμμετείχε εις γνώσιν της. Υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζει ο κόσμος για την άλλοτε ερωμένη του Γούντι Άλεν, αλλά και της Μία Φάροου, όπως προκύπτει από τα λόγια της. Υπάρχουν πέντε γεγονότα που δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστά για το πρώην μοντέλο που επανήλθε δυναμικά στην επικαιρότητα.

1.«Ποτέ δεν μετάνιωσα, με έκανε αυτό που είμαι», δήλωσε

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπάμπι, σε ηλικία 16 ετών, πλησίασε η ίδια τον Γούντι Άλεν, στη Νέα Υόρκη και του έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου της. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται πολλή φαιά ουσία για να φανταστεί κάποιος πώς εξελίχθηκαν. Η επικοινωνία έφερε τη γνωριμία, η γνωριμία έγινε πιο στενή και η νεαρή και φιλόδοξη τότε κοπέλα, δεν άργησε να ενδώσει στις σεξουαλικές ορέξεις του διάσημου ζευγαριού, συμμετέχοντας σε ένα ερωτικό τρίο που «ποτέ δεν μετάνιωσε», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, προσθέτοντας ότι «με έκανε αυτό που είμαι». Όπως αποκάλυψε, συναντήθηκε με τον Γούντι Άλεν στο εστιατόριο Elaine's, στη Νέα Υόρκη και ήταν τότε που τον προσέγγισε, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

2.Η Μπάμπι είναι χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών

Σε ηλικία 58 ετών, η Μπάμπι Κριστίνα Ένγκελχαρντ είναι χωρισμένη μητέρα δύο παιδιών και διαβιώνει ως αναγνώστρια σε άτομα με ψυχικές ανάγκες. Όλως τυχαίως, στη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι έχει γράψει δύο αυτοβιογραφικά βιβλία, το ένα εκ των οποίων έχει ως αντικείμενο αποκλειστικά την κρυφή ερωτική της σχέση με τον Γούντι Άλεν. Η ίδια είπε πως η σχέση της με τον διάσημο σκηνοθέτη και ηθοποιό είχε δύο όρους. 1)Να μην μιλάνε ποτέ για δουλειά και 2)Να βρίσκονται πάντα στο σπίτι του, σε προστατευμένο περιβάλλον. «Τα δέχθηκα διότι ήμουν ευχαριστημένη», τόνισε.

3.Έχει δουλέψει ως ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός και μοντέλο

Επαγγελματικά η Μπάμπι φαίνεται πως ήταν αρκετά δραστήρια, γεγονός που επιβεβαιώνει τη φιλοδοξία της, η οποία αποδεικνύεται και από την τολμηρή κίνησή της να πλησιάσει τον 25 χρόνια μεγαλυτερό της, σε ηλικία 41 ετών τότε, Γούντι Άλεν, σε έναν δημόσιο χώρο και να του προσφέρει την... αγκαλιά της. Η Μπάμπι συμμετείχε σε 11 ταινίες, μεταξύ των οποίων The Third Solution and Demonia. Το 2006 ήταν υποψήφια για το βραβείο Best Foreign Film.

4.Η Μπάμπι εμφάνισε ως πειστήριο ένα ερωτικό γράμμα του Γούντι Άλεν

Η 58χρονη πρώην... 16χρονη ερωμένη του διάσημου σκηνοθέτη και ηθοποιού παρουσίασε ως πειστήριο για τους ισχυρισμούς της, ένα ερωτικό γράμμα του Γούντι Άλεν, καθώς και ένα αυτόγραφο του ιδίου.

woody_in


5.Ο Γούντι Άλεν κατηγορήθηκε ξανά για σχέσεις με ανήλικα άτομα

Κλείσιμο
Η Μπάμπι ενδεχομένως να μην ήταν η μοναδική ανήλικη που είχε πέσει στην αγκαλιά του Γούντι Άλεν. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τις αποκαλύψεις περί σχέσης του με τη θετή του κόρη και κόρη της Μία Φάροου, Ντίλαν Φάροου. Η Μπάμπι δεν θέλησε να το σχολιάσει, αλλά, όπως ανέφερε ο συντάκτης, έδειξε να το θεωρεί φυσιολογικό, καθώς η ίδια είχε ζήσει μία ανάλογη εμπειρία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης