8 ταινίες του Netflix για χωρισμένους

8 ταινίες του Netflix για χωρισμένους

Αν περνάτε τη δύσκολη φάση του χωρισμού στη ζωή σας, ίσως να έχετε ακούσει ότι πρέπει να το βιώσετε σε όλο του το μεγαλείο προκειμένου να έρθει και ένα είδος κάθαρσης

eternal
Προς αυτή την κατεύθυνση ενδεχομένως να σας βοηθήσει η παρακάτω λίστα: περιλαμβάνει ταινίες που θα σας κάνουν πιθανώς να ψιλοβουρκώσετε ή ακόμα και να γελάσετε, αλλά στην τελική θα ξεσπάσετε! Χαρτομάντηλα και πάμε!

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind (2004)
Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού
Κλασικό και πολυαγαπημένο. Ο Jim Carrey αφού μαθαίνει ότι η πρώην του Kate Winslet, υποβλήθηκε σε πείραμα για να διαγράψει όλες τις μνήμες που είχε από αυτόν, αποφασίζει να κάνει το ίδιο με εκείνη. Η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, δείτε τη χθες!
Eternal Sunshine of the Spotless Mind Trailer



Blue Jay (2016)
Ρομαντική ταινία, αλλά και βαθιά μελαγχολική. Ο Mark Duplass και η Sarah Paulson συναντιούνται ξανά μετά από 20 χρόνια από το χωρισμό τους και ξέγνοιαστες αναμνήσεις κάνουν την εμφάνισή τους.
Κλείσιμο
Blue Jay Official Trailer 1 (2016) - Mark Duplass Movie

What Dreams May Come (1998)
Θα Σε Βρω Στον Παράδεισο
Για πολύ κλάμα όμως και όχι με την αστεία έννοια. Μετά το θάνατό του, ο γιατρός Κρις Νίλσεν, τον οποίο υποδύεται ο αξέχαστος Robin Williams, ίσως βρει αιώνια καταδίκη, αφήνοντας τον παράδεισο για να σώσει τη γυναίκα του που αυτοκτόνησε και πήγε στην κόλαση.
What Dreams May Come - Trailer

My Best Friend’s Wedding (1997)
Ο Γάμος Του Καλύτερου Μου Φίλου
Όταν μαθαίνει ότι ο πλατωνικός της έρωτας παντρεύεται, η κριτικός φαγητού Τζούλιαν Πότερ συνειδητοποιεί τα πραγματικά της αισθήματα και προσπαθεί να σαμποτάρει το γάμο. Δεν έχει κλάμα αλλά είναι πολύ πολύ καλή κομεντί, η οποία έσπασε και τα ταμεία τη χρονιά προβολής της.
My Best Friend's Wedding - Trailer

Διαβάστε τη συνέχεια στο watchandchill
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης