Το -σέξι;- μπικίνι της Έμιλι Ραταϊκόφσκι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια

Το -σέξι;- μπικίνι της Έμιλι Ραταϊκόφσκι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια

Η ανάρτηση στο Instagram που δίχασε το κοινό του διάσημου μοντέλου

rat00
Τι είναι σέξι; Ταιριάζουν όλα σε έναν -κατά γενική αποδοχή- όμορφο άνθρωπο; Είναι πιθανόν ένα σύμβολο του σεξ, να γελοιοποιηθεί από ένα... αλλοπρόσαλλο ρούχο; Είναι η μοναδική φορά, ή έστω από τις ελάχιστες στην καριέρα της, που τα εκατομμύρια των θαυμαστών της Έμιλι Ραταϊκόφσκι διάστηκαν σε τόσο μεγάλο βαθμό, για μία φωτογραφία του σέξι μοντέλου και -ενίοτε- ηθοποιού.

Το καλλίγραμμο μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία της με ένα ιδιαίτερο μπικίνι, πιστεύοντας ότι θα κερδίσει τα θετικά σχόλια των ακολούθων της στο Instagram. Ορισμένα σχόλια ήταν όντως θετικά. Πολλά όμως, ήταν αρνητικά. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που χαρακτήρισαν «γελοίο» το θέαμα, δίχως να διευκρινίζουν αν εννούν το μπικίνι, ή όλο το κάδρο, με τη Ραταϊκόφσκι μέσα.

Το μπικίνι είναι μεν αποκαλυπτικό, έχει επίσης σχεδιαστεί από την ίδια για την καλοκαιρινή κολεξιόν που έρχεται, αλλά δεν άρεσε σε πολλούς, οι οποίοι κάθε άλλο παρά έκρυψαν τις σκέψεις τους.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:

emily
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης