Ιωάννα Μπέλλα πριν το «Miss Universe»: Δεν έδωσα το 100%, ήμουν ένα ράκος, έκλαιγα συνέχεια

Ιωάννα Μπέλλα πριν το «Miss Universe»: Δεν έδωσα το 100%, ήμουν ένα ράκος, έκλαιγα συνέχεια

Η Σταρ Ελλάς αναφέρθηκε στον σάλο που ακολούθησε τη δήλωσή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;»

bella_main_2
Λίγο πριν τον διαγωνισμό Miss Universe, η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα αναφέρθηκε στο πώς αισθάνθηκε μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είναι αλήθεια ότι έχω κάνει φιλανθρωπική δράση στην Ινδία, δεν μπορούμε να πούμε ψέματα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό, γιατί άκουσα πολλούς να αμφιβάλλουν» είπε, αρχικά, για την δράση της, μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Αναφορικά με την ψυχολογία της, η Ιωάννα Μπέλλα είπε: «Ψυχολογικά τις τελευταίες ημέρες είμαι καλά, όταν είχε γίνει αυτός ο ντόρος στην Ελλάδα κι εγώ έλειπα και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δεν ήμουν καλά. Ήμουν ένα ράκος! Δεν έδωσα το 100% εδώ που βρίσκομαι, αντί να το ζω και να περνάω τέλεια, έκλαιγα συνεχώς. Μέχρι και υπεύθυνοι με καταλάβαιναν και με ρώταγαν αν είμαι καλά».

Ιωάννα Μπέλλα: "Δεν έβαλαν ολόκληρη τη συνέντευξη, την έκοψαν"!


Υπενθυμίζεται ότι η Σταρ Ελλάς προκάλεσε σάλο προ ημερών, όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και, σε μια ευαίσθητη χρονικά περίοδο, με την στυγερή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο να απασχολεί την επικαιρότητα, εμφανίστηκε ουσιαστικά να δικαιολογεί τη βία εις βάρος των γυναικών, δηλώνοντας: «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης