Μελάνια Τραμπ: Εκθαμβωτική, χαμογελαστή και ντυμένη στα λευκά

Μελάνια Τραμπ: Εκθαμβωτική, χαμογελαστή και ντυμένη στα λευκά

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της -Πιασμένο χέρι - χέρι το προεδρικό ζευγάρι

043_dpa-pa_0738_114000335
H Μελάνια Τραμπ φαινόταν χθες βράδυ χαρούμενη και λαμπερή κατά την εμφάνισή της στο Congressional Ball που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο φουαγιέ του Λευκού Οίκου. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ συνόδευε τον σύζυγό της Ντόνταλντ Τραμπ ο οποίος και εκείνος έδειχνε να είναι ευδιάθετος.

Η 48χρονη Μελάνια έδειχνε εκθαμβωτική μέσα σε ένα λευκό πουπουλένιο εφαρμοστό φόρεμα του οίκου Céline στρέφοντας για ακόμα μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της.

000_1BN0O5
043_dpa-pa_0737_114000268


Από την πλευρά του ο Ντόναλντ Τραμπ απευθύνθηκε στο κοινό με μια ομιλία που κράτησε τέσσερα λεπτά όπου μίλησε για τα δύο χρόνια της θητείας του.

«Ήταν δύο απίστευτα και δύο πολύ ιδιαίτερα χρόνια. Καμία άλλη κυβέρνηση δεν έχει κάνει περισσότερα σε αυτά τα πρώτα δύο χρόνια από ό, τι η κυβέρνηση Τραμπ», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και αυτή θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική εβδομάδα και νομίζω ότι θα είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό έτος αυτό που έρχεται».

Κλείσιμο

Η Μελάνια εκτός από όμορφη και λαμπερή ήταν και χαμογελαστή. Όταν ανέβηκε στο βήμα ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί δε είναι πως το προεδρικό ζευγάρι κατέβηκε τα σκαλιά πιασμένο χέρι χέρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης