O Χάρβεϊ Γουάινστιν καυχιόταν ότι έκανε σεξ με την Τζένιφερ Λόρενς - Η αντίδραση της ηθοποιού

O Χάρβεϊ Γουάινστιν καυχιόταν ότι έκανε σεξ με την Τζένιφερ Λόρενς - Η αντίδραση της ηθοποιού

Ο πρώην μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ μπορεί να χρησιμοποιούσε το όνομα της σταρ για να «κατευνάζει» τα θύματά του, σύμφωνα με νέα μήνυση εις βάρος του

jennifer
Η Τζένιφερ Λόρενς διέψευσε σήμερα κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς που φέρεται να διατύπωσε στο παρελθόν ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, ότι δηλαδή είχαν κάνει σεξ, γεγονός που βοήθησε την καριέρα της.

Η 28χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός είδε τις τελευταίες ώρες το όνομά της να εμπλέκεται στην καταγγελία ενός ακόμη θύματος του πρώην μεγαλοπαραγωγού του Χόλιγουντ, και ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με όσα ψευδή φέρεται να διέδιδε ο Γουάινστιν για εκείνη.

Στην μήνυση που κατέθεσε πρόσφατα η νέα καταγγέλλουσα, η οποία δεν κατανονομάζεται από τα διεθνή ΜΜΕ, περιγράφονται παραπάνω από μία σεξουαλικές επιθέσεις του πρώην ισχυρού άνδρα του κινηματογράφου εις βάρος της.

Η γυναίκα καταγγέλλει πως ο Γουάινστιν της επιτέθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού μίτινγκ, στο περιθώριο του κινηματογραφικού φεστιβάλ Σάντανς, το 2013. Όταν η γυναίκα πήγε στην τουαλέτα του ξενοδοχείου που γινόταν η συνάντηση, ο παραγωγός την ακολούθησε και, ενώ εκείνη καθόταν στην λεκάνη, εκείνος της εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα και αυτοικανοποιήθηκε μπροστά της, εκσπερματίζοντας τελικά στην φούστα της.

Μερικούς μήνες αργότερα, η νεαρή κοπέλα δέχτηκε να ξανασυνταντήσει τον Γουάινστιν, αφού ο παραγωγός της υποσχέθηκε ότι είχε έναν ρόλο για εκείνη στην παραγωγή του 2014, «Vampire Academy».

Στην μήνυσή της, η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι ο παραγωγός την ξεμονάχιασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, της έκανε με τη βία στοματικό σεξ και μετά, ενώ εκείνη έκλαιγε, αυτός της είπε για να την καθησυχάσει: «Έκανα σεξ με την Τζένιφερ Λόρενς και κοίτα πού βρίσκεται σήμερα. Μόλις κέρδισε Όσκαρ».

Μιλώντας στο TMZ, η Λόρενς διέψευσε όσα φέρεται να είπε ο πρώην συνεργάτης της. «Νιώθω θλίψη για όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του Χάρβεϊ Γουάινστιν. Η μόνη σχέση που είχα ποτέ μαζί του ήταν επαγγελματική. Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα των τακτικών αρπακτικού που χρησιμοποιούσε για να παρασύρει αναρίθμητες γυναίκες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης