Ο «Τζον Σνόου» του Game of Thrones γνωρίζει έναν διαφορετικό δράκο και... αυτοτρολάρεται ασύστολα

Ο «Τζον Σνόου» του Game of Thrones γνωρίζει έναν διαφορετικό δράκο και... αυτοτρολάρεται ασύστολα

Ο Κιτ Χάρινγκτον έχει μπροστά του μια χρονιά γεμάτη... δράκους και έχει αρχίσει ήδη να προετοιμάζεται ψυχολογικά

audition
Ο Κιτ Χάρινγκτον, ο ηθοποιός που ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Τζον Σνόου» στην πετυχημένη σειρά Game of Thrones, έχει μπροστά του μια χρονιά γεμάτη... δράκους.

O 31χρονος αναμένεται να συσφίξει τις σχέσεις του με τους δράκους της «Ντενέρις Ταργκάριεν» στον επόμενο κύκλο του GoT που θα αρχίσει να προβάλλεται τον ερχόμενο Απρίλη. Εκτός αυτού όμως, θα δανείσει ξανά την φωνή του στον χαρακτήρα «Έρετ» της ταινίας «How to Train Your Dragon: The Hidden World».

Μάλιστα, χάρη στην DreamWorks, οι φαν του Χάρινγκτον έχουν την ευκαιρία να δουν την ξεκαρδιστική «οντισιόν» του ηθοποιού για το τρίτο πολυαναμενόμενο φιλμ του πετυχημένου franchise.

Στο κλιπ που έγινε viral, o Χάρινγκτον προσπαθεί να «βρει» τον ρόλο του στην ταινία, συντροφιά με τον σκανδαλιάρη Toothless, τρολάροντας παράλληλα τον χαρακτήρα του στο Game of Thrones.

«Είμαι λίγο μπερδεμένος με τον χαρακτήρα μου. Πρώτα είμαι νεκρός, μετά δεν είμαι. Κανείς δεν ξέρει ποια είναι η μάνα μου» αναφέρει χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο backstory του Τζον Σνόου.

Το διασκεδαστικό βίντεο περιλαμβάνει ακόμη μια διαφορετική εκδοχή της εμβληματικής σκηνής της έβδομης σεζόν του GoT, κατά την οποία ο Σνόου έρχεται για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Drogon.

Κλείσιμο

via GIPHY



Δείτε παρακάτω το κλιπ

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON: THE HIDDEN WORLD | Kit Harington Auditions with Toothless
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης