Χωρίς κεντρικό παρουσιαστή τα φετινά Όσκαρ;

Χωρίς κεντρικό παρουσιαστή τα φετινά Όσκαρ;

Την εκδοχή αυτή υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Variety

oscvar-ne1
Ανοιχτό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μην υπάρξει παρουσιαστής στην τελετή απονομής των Όσκαρ για το 2019 καθώς σύμφωνα με το περιοδικό Variety η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου το σκέφτεται σοβαρά μετά το φιάσκο με τον Κέβιν Χαρτ.

Αν και η Ακαδημία αναζητά τον αντικαταστάτη του αφροαμερικανού ηθοποιού που αποσύρθηκε όταν του ζητήθηκε να απολογηθεί για ομοφοβικά tweets που είχε κάνει με τον ίδιο να αρνείται, υπάρχουν και φωνές που λένε ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί μια διαφορετική επιλογή το 2019.

Η προφανής επιλογή θα ήταν η Ακαδημία να απευθυνθεί σε κάποιον παρουσιαστή με αντίστοιχη εμπειρία όπως ο Τζίμι Κίμελ ή Έλεν ΝτεΤζενέρις, εντούτοις μέλη της Ακαδημίας προτείνουν να μην υπάρξει κεντρικός παρουσιαστής αλλά αντίθετα να υπάρξουν αρκετές διασημότητες που θα παρελάσουν από τη σκηνή «σε στυλ SNL (σ.σ. η εκπομπή Saturday Night Live του NBC)».

Ωστόσο όσοι διαφωνούν με μια τέτοια επιλογή υπενθυμίζουν ότι το 2011 όταν επελέγη το δίδυμο Τζέιμς Φράνκο-Αν Χάθαγουεϊ, το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό ενώ κακό ήταν και το τηλεοπτικό προϊόν το 2013 με παρουσιάστρια τη Σεθ ΜακΦάρλεν.

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις της Ακαδημίας θα είναι καθοριστικές μετά το ιστορικό χαμηλό των 26,5 εκατομμυρίων τηλεθεατών που είδαν την τελετή του 2018.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης