«Μαγικοί» και… φουσκωμένοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Χάρι Πότερ και των κολλητών του

«Μαγικοί» και… φουσκωμένοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Χάρι Πότερ και των κολλητών του

Από τα €97 εκατ. του Ντάνιελ Ράντκλιφ aka Χάρι Πότερ και τα €63 εκατ. της Εμμα Γουότσον aka Ερμιόνη στα €31 εκατ. του Ρούμπερτ Γκριντ aka Ρον: Οι μαθητευόμενοι μάγοι του Χόγκουορντς έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους και με το παραπάνω!

F1

«Δεν έχω ιδέα πόσα χρήματα έχω! Δε θα μπορούσα καν να μαντέψω!»:  Αφοπλιστική μα άκρως ειλικρινής η παραδοχή του Ρούμπερτ Γκριν, του κοκκινομάλλη γκαφατζή φίλου του Χάρι Πότερ, σε συνέντευξη στο βρετανικό περιοδικό Radio Times. Προφανώς τα κέρδη από τις επιτυχημένες ταινίες Harry Potter, βασισμένες στα αντίστοιχα best seller της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, είναι κάτι παραπάνω από πολλά και ικανά να συντηρήσουν όχι μόνο τον Ρον αλλά και τους μαθητευόμενους μάγους και φίλους του, με πρώτον και καλύτερον φυσικά τον ίδιο τον Χάρι Πότερ, κατά κόσμον Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Βέβαια τα βρετανικά ταμπλόιντ είχαν ήδη κάνει το ρεπορτάζ τους , υπολογίζοντας την σημερινή «καθαρή αξία» των τριών πρωταγωνιστών στα  191 εκατ. ευρώ, με πρωταθλητή τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, που μετρά 97 εκατ. ευρώ. Ακολουθεί η Ερμιόνη – Εμμα Γουότσον με 63 εκατ. ευρώ και τρίτος στη σειρά έρχεται ο κοκκινομάλλης Ρον – Ρούμπερτ Γκριν με… μόλις 31 εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος σήμερα Ρον έχει παραδεχθεί πως δεν ήταν καθόλου εύκολη και διαχειρίσιμη η δημοσιότητα που απέκτησε: «Κάποια στιγμή ένιωσα να χάνω τον εαυτό μου μέσα σε όλη αυτήν την τρέλα… Προσπαθούσα να θυμηθώ πώς ήταν η ζωή μου πριν τις ταινίες, αλλά ήταν αδύνατον!», έχει πει παλιότερα. Σήμερα πάντως δηλώνει  ευτυχής και… διόλου αγχωμένος, μιας και οι μετοχές του ανέβηκαν ήδη από τα πρώτες ταινίες Χάρι Πότερ, οι οποίες έφτασαν αισίως τις 8 και με τεράστια επιτυχία, διασφαλίζοντας αρκετά χρήματα στους συντελεστές, πόσο μάλλον στους πρωταγωνιστές!

Η πρώτη ταινία «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος» έκανε πρεμιέρα  το 2001 και έμελε να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο με τα δωμάτια των παιδιών αλλά και των εφήβων απανταχού της γης να γεμίζουν αφίσες, μαγικά ραβδιά, σκούπες και κάπες,  ψηλά καπέλα, ακόμα και… κουκουβάγιες, με το brand Harry Potter.   Οι πρώτες τρεις ταινίες έφτασαν στην 1η και 2η στo διεθνές box office για τις χρονιές που προβλήθηκαν. Την μεγαλύτερη επιτυχία σημείωσε η τελευταία ταινία, «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου» (το Β' μέρος) αφού ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ ενώ παγκοσμίως, ενώ ολόκληρη η σειρά ταινιών έχει αποφέρει συνολικά κέρδη που αγγίζουν τα 8 δισ. ευρώ.


Πηγή: Daily Mail – Radio Times



 





97 εκατ. ευρώ η «κληρονομιά» του Χάρι Πότερ στον Ντάνιελ Ράντκλιφ







63 εκατ. ευρώ η περιουσία της 28χρονης Εμμα Γουότσον, της επιμελούς μα και θαρραλέας Ερμιόνης






31 εκατ. ευρώ η περιουσία του 30χρονου Ρούμπερτ Γκριν που ενσάρκωσε τον κοκκινομάλλη γκαφατζή Ρον




Δείτε βίντεο: «Μαγικοί» και… φουσκωμένοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Χάρι Πότερ και των κολλητών του
«Μαγικοί» και… φουσκωμένοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Χάρι Πότερ και των κολλητών του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης