Σινεμά: 12 ηθοποιοί που μετάνιωσαν για σκηνές τους

Σινεμά: 12 ηθοποιοί που μετάνιωσαν για σκηνές τους

Δεν είναι όλα, πάντα ρόδινα (ούτε εύκολα) για τους αγαπημένους μας ηθοποιούς

theme
To επάγγελμα του ηθοποιού για τους περισσότερους από εμάς, είναι συνυφασμένο με χρήμα, δόξα και λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Για αρκετούς ηθοποιούς όμως δεν είναι πάντα εύκολο, αφού πολύ συχνά δοκιμάζονται τα όρια τους και κάνουν πράγματα που στην πραγματική τους ζωή δεν θα τολμούσαν ποτέ. Πάμε να δούμε μερικές από αυτές τις περιπτώσεις;


Ellen Page – Juno
wat1

To 2007 στην ταινία Juno, η Page υποδύθηκε μια 16χρονη έγκυο. Σε μία από τις ατάκες της στην ταινία κάνει ένα ομοφοβικό αστείο το οποίο μετάνιωσε οικτρά. Το 2014, η ηθοποιός παραδέχτηκε δημόσια την ομοφυλοφιλία της και θεωρεί τη συγκεκριμένη ταινία το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

Kurt Russell – The Hateful Eight
wat2
Κλείσιμο
Σε μία σκηνή της ταινίας, ο Russel αρπάζει από τα χέρια της ηθοποιού Jennifer Jason Leigh την κιθάρα που κρατάει στα χέρια της και τη σπάει. Αυτό που δεν ήξερε όμως είναι ότι η συγκεκριμένη κιθάρα ήταν αντίκα αξίας τουλάχιστον 50.000 δολαρίων. Λίγο καιρό αργότερα, η Leigh δήλωσε πως μπορεί να αποδείχτηκε τελικά μια σπουδαία σκηνή αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσει τα βουρκωμένα μάτια του συμπρωταγωνιστή της όταν έμαθε τελικά ότι η κιθάρα ήταν τόσο σημαντική.

Κate Winslet – Titanic
wat3
Στην ταινία «Τιτανικός», η Kate Winslet υποδυόμενη την Rose, καλείται σε μία σκηνή να ποζάρει στον Leonardo Di Caprio για να τη ζωγραφίσει. Η Winslet είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι ένιωθε πολύ άβολα, αφού τότε ήταν μόλις 22 ετών και τρομερά «ψαρωμένη» στον χώρο της υποκριτικής. Μην αγχώνεσαι Kate, μια χαρά τα πήγες πάντως!

Michael Fassbender – X-Men: Days of Future Past
wat4
Στην ταινία «X-Men: Days of Future Past», υπάρχει μια σκηνή σε ένα αεροπλάνο στην οποία ο Fassbender συζητά με τον συμπρωταγωνιστή του James McAvoy. Ο λόγος που μετάνιωσε γι’ αυτή τη σκηνή όπως δήλωσε αργότερα είναι γιατί… έπαιξε χάλια! Μπράβο ειλικρίνεια!

Διαβάστε τη συνέχεια στο watchandchill
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης